| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
izo_73
Регистриран на: 25 Юни 2009 Мнения: 137 Местожителство: BG- Димитровград
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 3:02 pm Заглавие: шкорпиловци |
|
|
| Някой има ли инфо за Шкорпиловци , къде може да си наместим караваната !? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mariqnm

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Навсякъде можеш да се наместиш там няма никакъв проблем
ето две места където съм отсядал на палатка още преди да си взема караваната
можеш да се ориентираш по координатите най отдолу на снимките къде се намират местата
на първата снимка има близо чешма но водата мирише на сяра и ако се пие се хваща разстройство Става за къпане и за миене само!
на втората снимка която съм дал няма наблизо чешма. Най близкото място за вода е в село Шкорпиловци на около километър-два.
Даже мисля това лято да ходя пак там, има доста каравани и палатки и на двете места когато е сезон особено събота и неделя иначе през седмицата е по спокойно. Прекарвал съм там страхотно много хубаво място.
Съчетано ти е със гора и плаж оставяш караваната на сянка в гората на 10-20 метра ти е плажа :wink: безопасно е не се краде защото ходят почти едни и същи хора всяка година
третата снимка подсказва Див плаж
супер е |
|
|
 |
izo_73
|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2011 9:17 am Заглавие: |
|
|
По кое време мислиш да ходиш !? По принцип аз не обичам да ходя на морето заради мръсотията която се изсипва във водата , но дочух много добри отзиви за Шкорпиловци и сега съм на кръстопът балкан или море!!!Замислил съм на 15 .06 да потеглям за балкана и сега ....шах  |
|
|
 |
mariqnm

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2011 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Незнам колега,купих си оня ден Солар и сега все още търся кой да ми го постави на караваната. Без него не ми се тръгва а и парите ме спират за сега ,сигурно към края на месеца или началото на другия месец мисля да тръгна. Ти за колко време мислиш да седиш там? Относно морето там е супер чисто! |
|
|
 |
izo_73
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2011 1:43 pm Заглавие: |
|
|
| Здравей! Ами ако тръгнем ще е за около месец от 18.06 само, че като не съм ходил до сега там и нещо .... а ми е на 320 км. , за това не ми се тръгва на изус и търся информация или някой дето е наясно . |
|
|
 |
mariqnm

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2011 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Няма да имаш никакви проблеми там със наместването на караваната за свободно къмпингуване.Така ,че карай смело ходил съм 3 години подред все там има и палатки,каравани чат-пат някой кемпер идеално място в селото има някаква кланница и можеш да си взимаш от там прясно месо! :wink: И аз мисля да тръгна натам както ти казах завися за сега все още финансово ако се оправя до към 18-ти и с монтажа на солара със сигурност ще съм и аз там със детето ми поне за две седмици след това жената като излезе отпуска ще забиваме на някое друго място пак на море.  |
|
|
 |
izo_73
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2011 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Взехме решение на 17 . 06. около 23часа ще тръгваме за Шкорпиловци за 15 дни и от там на балкан . Я сподели за какви солари пишеш и на какви цени , че сега ще си купувам акумулатор и ако ми хареса това което прочета може и аз да си метна соларче . |
|
|
 |
mariqnm

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Ами солара си го взех от тук http://sunsys.info/eshop/index.php?cPath=23 моя е този BGSP-M75 / 75 Wp - 79/70 см
401,60 лева а контролера го взех пак от там http://sunsys.info/eshop/index.php?cPath=21 моя е този Solsum 8,8F - 12/24V 8A 56,30 лева ще зареждам 90 амперов тягов акумулатор с него мисля ,че цената е добра и за монтаж говорих тея дни със фирма във Шумен ми казаха ще ми вземат някъде около 70 лв заедно с стойка за него. :wink: |
|
|
 |
izo_73
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Аз днес си взех акумулатор и ми казаха , че с консумация която им обясних може да ме кара 1-2 седмици  |
|
|
 |
BOBI_27M

Регистриран на: 25 Май 2009 Мнения: 935 Местожителство: Благоевград/Дупница
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 6:50 pm Заглавие: |
|
|
| izo_73 написа: | Аз днес си взех акумулатор и ми казаха , че с консумация която им обясних може да ме кара 1-2 седмици  |
Колега ти с едно-диодна крушка ли си като консумация,или с акумулатор от НЛО  |
|
|
 |
ГеСте

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 7:00 pm Заглавие: |
|
|
да на Шкорпиловци има доста хубави места за каравани и плажа е хубав,а иначе наистина и мен ме учудват възможностите на споменатия акомулатор  |
|
|
 |
mariqnm

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Със 90 амперовия акумулатор като го взех преди месец съм ползвал през 3-4 дни телевизор 7 инчов за около 1-2 часа, 3 лед крушки по 3 вата пак през 3-4 дни за около 1-2 часа,помпата на чешмата за вода сумарно за месец около 30 минути общо, зареждах едно радио на 12 волта и с тези консуматори за 1 месец съм на 50 % от изразходеното от акумулатора.Сложил съм амперметър и там ми показва директно колко ми остава от заряда в акумулатора. Така ,че прави си сметка! Най-добре е солар - вкарваш веднъж след това само черпиш (дозарежда ти акумулатора) по този начин никога няма да останеш без ток. А и да тръгнеш да продаваш караваната след време с придобивката цената ти скача :wink: След това трябва да решиш проблема с водата но той е нерешим, ако нямаш наблизо чешма ! Последното е в кръга на шегата  |
|
|
 |
милев-пз Клубен член с каравана

Регистриран на: 05 Фев 2011 Мнения: 365 Местожителство: БГ Пазарджик
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Браво Марияне за мястото, бил съм и аз точно там преди години и мога да уверя интересуващите се, че дори и става за по непретенциозните сърфисти И една молба- прехварли линковете за солара който даваш тук в другата ти тема че ще минаваме и други, по пътя ти трънлив  |
|
|
 |
izo_73
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 7:59 am Заглавие: |
|
|
Bobi освен 3 лед крушки , помпичката за водата и телевизор от време на време друга консумация няма да имам , когато го тествам ще се разбере сега и да я умувам е без значение  |
|
|
 |
Таня и Севдо Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:45 pm Заглавие: |
|
|
| Ние отдавна обсъждаме Шкорпиловци като идея за кънпингуване, пишете къде ще бъдете и може да се видим през уикенда. |
|
|
 |
|