kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Лятна баня-тоалетна
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Уреди и къмпинг оборудване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mariqnm

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 1:27 am    Заглавие: Лятна баня-тоалетна Отговорете с цитат

Някой да е срещал някъде из магазините или в Български сайтове такава къмпинг лятна тента за баня,тоалетна?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Мако
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 7:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добър ден на всички!Иаз проявявам интерес към тази баня.
Kristian

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 8:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има я в магазина-цена 65.50 евро
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Мако
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За новаци като мен ;В кой магазин?В кой град?И адрес и телефон?Благодаря в аванс
ГеСте

Местожителство: BG-Isperih

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

да,изглежда идеална за лятна баня
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Vic

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този "парник" трябва да го носиш, разпъваш, сушиш, сгъваш, пренасяш и докато се къпеш вътре ставаш И потен от жегата.
Аз си купувам едни бански от първата сергия (ако съм си ги забравил) за 5лв. и си се къпя на воля. Laughing (това в случай, че не съм в "нуди" настроение)
За тоалетна също не виждам предимства.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Мако
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам предвид само и единственно за язовирите.Докато жената е в банята аз ще съм готов с душа във външната баня.Ще се избегне опашката за вътрешната баня.
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моята гледна точка :
Значи ,караваната ми е боклук ! В смисъл - няма душ -корито. Което значи ,че не можеш да са насапунисаш в нея. Това беше ,баси големия проблем ,като я купих, просто не можете да си представите колко голям! Толкова голям проблем ,колкото се вижда и за тепърва купуващите каравана. Просто невъзможен. Реших да правя душ-корито вътре, Ричи обеща да ми помогне и да стане като неговото. После почнах да си ползвам караваната. Оказа се ,че не ми трябва душ-корито вътре, щото няма да мога да си насапунисам главата и подмишниците ,щото лактите ми опират в страни. По принцип: няма душ-корито, няма влага и гниене и мухъл.
Реших да си купя такава палатка -кенеф-баня. Има я в Моверата има я и на друго място , и по-евтино даже.Слагам душчето на Димбо(да си жив и здрав) вътре и една походна тоалетна за гости и всичко заспива!
Продължих да си ползвам караваната...... почна да ми става ясно ,че и такова нещо не ми трябва.Защо ?
Защото:
Баня ми е необходима ,когато жената и децата са с мене, аз съм лесен.
Жената и децата са с мене когато е топло ,значи могат да се къпят и вънка, баня не ми е необходима.
Когато съм сам ,значи е студено и съм за 2-3 деня някъде (обикновено за риба) Е ,не мож ме накара да се къпя в тоя кучи студ ,ше знаеш.
Когато пътувам(е) по чужбина (чужбина =запад) там пък и тоалетна не ми е необходима.
Но , я кажи на някой търсещ да си купи каравана ,че нямаш душ-корито, нямаш душ, нямаш огромен резервоар за вода ,нямаш и огромен резервоар за мръсна вода, и представяш ли си- нямаш и бойлер !!!!!!!!!Бе не ме занимавай с твоята каравана!
Пък аз си се кефя.....

Така че ,момчета, с употребата почва да става ясно от какво имаш нужда. Ето Виктор си носи бански за 3 лв и всичко му е наред! Тука , а и в други теми , се отварят некви лакърдии за сателити, солари, телевизори,ДВД-та ,бойлери ..... Пък то можеш да идеш на хотел и всичко да ти е на едно дистанционно .... и за по-малко пари.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tozi
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: BG, Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Владо е напълно прав!
Лято, топло е, много по-приятно е да си удари човек един душ (на Димбо) вън на открито, отколкото да се завира в тази найлонова палатка, а дори и в караваната (кемпера).
ogromnii

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това грозде ще да е кисело, казала лисицата
стария кемпър го ползвах без тоалетна година и половина, воден от същите разсъждения, после сложих тоалетна и разбрах колко съм бил заблуден Smile
а за банята няма да коментирам - става всякак, ама да ме убеждавате че е по-добре без баня Shocked ???
а ако искате да няма мухъл си забърсвате банята след къпане - точно понеже е лакет на лакет отнема около минута
Върнете се в началото
mariqnm

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая лятна баня е преимущество ,че човек може да се съблече изцяло а не да се къпе по бански . Примерно има други хора до вас и да изкарате душчето на Димбо без такъв "параван" много малко хора биха се съблекли чисто голи и да се къпят в присъствие на други преминаващи покрай тях Laughing освен ако не са нудисти! :wink: А със тая лятна тента спокойно може човек да се съблече изцяло и да се изкъпе както трябва! Мисля ,че тоя модел лятна баня който съм показал на третата снимка е най добър няма да спарва толкова защото отгоре е с открит таван и спокойно може да се закачи отгоре душче на Димбо

или нещо такова

А гледам има всякакви варианти от тея тент баня
Laughing
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 9:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе който му е мерак да се къпе навън, нека го прави, но според мен няма нужда от такава палатка. Спокойно може да се опъне едно въженце и с няколко щипки да се сложи параван от нещо дето го имате под ръка ( примерно чаршаф някакъв).

Иначе въпроса за наличието на банята и бойлера е точно толкова субективен като онзи за кемпер или каравана Laughing
admin
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mariqnm написа:
Според мен това може да се направи лесно http://www.bajataco.com/shower.html Примерно се взимат 4 пвц или полипропилен тръби със 4 геобразни кривки пак от пвц или от полипропилен за горната конструкция,намира се такъв найлонов материал (душ завеса за баня) нанизва се на тръбите ако е завеса за баня те си имат готови халки ако е найлонов плат от който правят шатрите се прешиват двойнозалепваши ленти и се нахлузва на конструкцията.След това от четирите края на конструкцията се връзва по един сезал на който всеки срешуположен се съединява с четирите края на сезала и се връзва на някое дърво Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Стефан Пловдив

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе човек, откъде ги вадиш тия снимки, от сутринта на сума ти народ лигите му изтекоха по тия палатки... Laughing
mariqnm

МнениеПуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing Много палавници значи тука :wink:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Уреди и къмпинг оборудване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 1 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети