kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Питане за яз. Батак, Васил Коларов, Широка Поляна и Доспат
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Пътувания в България
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
СандрЕли

Местожителство: БГ

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе вие чувате ли се какво говорите? Какви 2 какви пет лева? Ако са от чистотата трябва да ви дадат най малкото поне някой чувал за смет. Ако са от пожарната без основание т. е. открит огън нямат право нито да ти правят забележка нито да ти искат пари. Демек ти им заплащаш за някаква лекция инструкция. До сега един единствен път някакви дойдоха на плажа на Кранево да ми се правят на проверяващи и аз им предложих да направим обща снимка за спомен и влезнах в кемпера за апарата, докато се върна ги нямаше. Не давайте никакви пари с документ или без документ. Те документи имат всякакви. По този начин те стават още по-нагли. Предлагам под някаква форма или някой наш колега от Пловдив или Смолян да направи справка в общината дали наистина има такива изисквания.и ако не тогава яко им дупе.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Нед Юли 25, 2010 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Току-що се връщам от Голям Беглик(В.Коларов) Има поставени дървени нужници на удобни места ,палаткаджийските жени вече не се крият в дълбоките гори-тилелейски! Не са минавали да събират по 2,20 ,както се спомена, но в компанията ни имахме лесничей ,който обясни ,че я имала тая такса в законите им ,но не се прилагала масово.Мно-о-о-го народ ! Ягоди много ,боровинки, дъжд ..... Кълва ,пържихме, екстра изкарахме. Пътя е разбит ,но удоволствието е голямо.....
Върнете се в началото
chato

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 26, 2010 8:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

vladostanimirov написа:
Току-що се връщам от Голям Беглик(В.Коларов) Има поставени дървени нужници на удобни места ,палаткаджийските жени вече не се крият в дълбоките гори-тилелейски! Не са минавали да събират по 2,20 ,както се спомена, но в компанията ни имахме лесничей ,който обясни ,че я имала тая такса в законите им ,но не се прилагала масово.Мно-о-о-го народ ! Ягоди много ,боровинки, дъжд ..... Кълва ,пържихме, екстра изкарахме. Пътя е разбит ,но удоволствието е голямо.....

Какво кълва и какво пържихте,че мисля да изкарам през Август една седмица там.

Адриан и Ивет
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Suren

Местожителство: BG-София

МнениеПуснато на: Сря Авг 11, 2010 4:26 pm    Заглавие: Питане за яз. Батак, Васил Коларов, Широка Поляна и Доспат Отговорете с цитат

Здравейте. Наканили сме са от 18 08 2010г. да посетим района за десетина дни. Не съм ходил там от 20 години.Моля ако знаете място удобно за палатка на Широка поляна или Голям беглик/Васил Коларов/ дайте координати. Изискването е да има сравнително близо вода за пиене.Предварително благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
icoegn

Местожителство: Троян

МнениеПуснато на: Съб Авг 14, 2010 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нашето семейство мисли да почиваме от вторник (17.08.) на някой от двата язовира. И на двата има много места за почивка, но ме претеснява, че трудно ще се намери свободно по това време. Но няма да се отказваме. Very Happy
Иначе както Владо писа - по пътя за местността Чатъма на 5-6 км има места добри и извор.

Последната промяна е направена от icoegn на Сря Апр 30, 2014 9:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Suren

Местожителство: BG-София

МнениеПуснато на: Съб Авг 14, 2010 7:34 pm    Заглавие: Питане за яз. Батак, Васил Коларов, Широка Поляна и Доспат Отговорете с цитат

Благодаря ти Христо. Ще се обадим непременно. Ще се радвам да се запознаем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ppopow
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: BG,Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Авг 14, 2010 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И миналата година събираха,мисля,че бяха някакви дребни стотинки.Тази година обаче,има направени пейки,тоалетни и маси.Явно някой се грижи.Ел.техникът ми ходи всяка година на едно и също място и аз му гостувам за някоя събота и неделя- както и тази година .Бяхме последните дни на юли.Аз не видях,но той каза ,че е плащал и сега.Издаваха нещо като приходен ордер,който изглеждаше много истински-с печат,холограмна ивица-пък и бяха сгорски/ако се не лъжа/униформи и с Лада Нива.Впрочем,изглеждаха,като местни хора,на които им е много неловко , че трябва да поискат пари,а ставаше въпрос за около 30 стотинки на ден и ти казваш колко си стоял и колко ще стоиш.Не смятам,че са мошеници-това е някаква заповед на местно ниво.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
sisi_nz
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Съб Сеп 11, 2010 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

язовир -Батак

язовир -Белмекен

И на 2000м.имаше ентусиасти

Върнете се в началото
Mariq56

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2011 4:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,искам да попитам хората,които са посещавали язовир Васил Коларов и Широка поляна,дали пътят е добър за преминаване с каравана?
Върнете се в началото
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2011 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да
Върнете се в началото
Mariq56

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2011 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти Smile
Върнете се в началото
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: БГ- ВЕЛИНГРАД

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2011 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vladostanimirov написа:
Да

Да, ама Не. Владо, извинявай че те апострофирам, обаче за последните две седмици ходих седем пъти по служба, и един път на риболов на Голям Беглик. Пътят до Картела, а по точно от разклона гр.Батак - Голям Беглик, първите 10км. са повече от ужасни, с много дупки, като една трета от този път трябва да караш в различни участъци на първа предавка, а ако си с каравана е задължително. През изминалата зима пътя го попиляха камионите натоварени с едра строителна дървесина(трупи). Това е от мен, дано съм бил полезен.
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2011 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бях на 1-ви юли там ,пътят е с дупки ,но с каравана по нанагорно се кара бавно ,тъй че - не е толкова страшно. От резклона за Чатъма до Бивак №11 си е все същото - проходим горски път.
Върнете се в началото
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: БГ- ВЕЛИНГРАД

МнениеПуснато на: Чет Юли 14, 2011 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vladostanimirov написа:
Бях на 1-ви юли там ,пътят е с дупки ,но с каравана по нанагорно се кара бавно ,тъй че - не е толкова страшно. От резклона за Чатъма до Бивак №11 си е все същото - проходим горски път.

Да,да, бавно и славно става, но става. Интересно, но аз бях на къмпинг зона номер 9 тогава, и сме разминали за малко ( е аз бях само за ден), а миналата неделя бях на номер 11, и хванах няколко костура, една пъстърва и многооооо тен. На къмпинг зони номер9,10 и номер 11, почти винаги може да си намерите място.
ogromnii

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Пет Юли 15, 2011 6:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2.20 е цената по закон за къмпиране в горски фонд, трябва да ги събира горския, после отиват в джоба на небезизвестния дянков и обкръжението му. ако не искате ваши пари да отиват в техните джобове не ходете никъде - събират ви 2.20 на ден за спане, 50-100 лева акциз за горивото, около 3 лв на кутия цигари, около 4 лв на бутилка алкохол и 20% ддс на всичко друго. за 2.20-те най не бих се тормозил Smile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Пътувания в България Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 3 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети