kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Абе вие чувате ли се какво говорите? Какви 2 какви пет лева? Ако са от чистотата трябва да ви дадат най малкото поне някой чувал за смет. Ако са от пожарната без основание т. е. открит огън нямат право нито да ти правят забележка нито да ти искат пари. Демек ти им заплащаш за някаква лекция инструкция. До сега един единствен път някакви дойдоха на плажа на Кранево да ми се правят на проверяващи и аз им предложих да направим обща снимка за спомен и влезнах в кемпера за апарата, докато се върна ги нямаше. Не давайте никакви пари с документ или без документ. Те документи имат всякакви. По този начин те стават още по-нагли. Предлагам под някаква форма или някой наш колега от Пловдив или Смолян да направи справка в общината дали наистина има такива изисквания.и ако не тогава яко им дупе.
Току-що се връщам от Голям Беглик(В.Коларов) Има поставени дървени нужници на удобни места ,палаткаджийските жени вече не се крият в дълбоките гори-тилелейски! Не са минавали да събират по 2,20 ,както се спомена, но в компанията ни имахме лесничей ,който обясни ,че я имала тая такса в законите им ,но не се прилагала масово.Мно-о-о-го народ ! Ягоди много ,боровинки, дъжд ..... Кълва ,пържихме, екстра изкарахме. Пътя е разбит ,но удоволствието е голямо.....
Пуснато на: Пон Юли 26, 2010 8:34 am Заглавие:
vladostanimirov написа:
Току-що се връщам от Голям Беглик(В.Коларов) Има поставени дървени нужници на удобни места ,палаткаджийските жени вече не се крият в дълбоките гори-тилелейски! Не са минавали да събират по 2,20 ,както се спомена, но в компанията ни имахме лесничей ,който обясни ,че я имала тая такса в законите им ,но не се прилагала масово.Мно-о-о-го народ ! Ягоди много ,боровинки, дъжд ..... Кълва ,пържихме, екстра изкарахме. Пътя е разбит ,но удоволствието е голямо.....
Пуснато на: Сря Авг 11, 2010 4:26 pm Заглавие: Питане за яз. Батак, Васил Коларов, Широка Поляна и Доспат
Здравейте. Наканили сме са от 18 08 2010г. да посетим района за десетина дни. Не съм ходил там от 20 години.Моля ако знаете място удобно за палатка на Широка поляна или Голям беглик/Васил Коларов/ дайте координати. Изискването е да има сравнително близо вода за пиене.Предварително благодаря.
Нашето семейство мисли да почиваме от вторник (17.08.) на някой от двата язовира. И на двата има много места за почивка, но ме претеснява, че трудно ще се намери свободно по това време. Но няма да се отказваме.
Иначе както Владо писа - по пътя за местността Чатъма на 5-6 км има места добри и извор. _________________ Ицо и Маги, Алекс и Цвети
Последната промяна е направена от icoegn на Сря Апр 30, 2014 9:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Съб Авг 14, 2010 7:34 pm Заглавие:
И миналата година събираха,мисля,че бяха някакви дребни стотинки.Тази година обаче,има направени пейки,тоалетни и маси.Явно някой се грижи.Ел.техникът ми ходи всяка година на едно и също място и аз му гостувам за някоя събота и неделя- както и тази година .Бяхме последните дни на юли.Аз не видях,но той каза ,че е плащал и сега.Издаваха нещо като приходен ордер,който изглеждаше много истински-с печат,холограмна ивица-пък и бяха сгорски/ако се не лъжа/униформи и с Лада Нива.Впрочем,изглеждаха,като местни хора,на които им е много неловко , че трябва да поискат пари,а ставаше въпрос за около 30 стотинки на ден и ти казваш колко си стоял и колко ще стоиш.Не смятам,че са мошеници-това е някаква заповед на местно ниво.
Да, ама Не. Владо, извинявай че те апострофирам, обаче за последните две седмици ходих седем пъти по служба, и един път на риболов на Голям Беглик. Пътят до Картела, а по точно от разклона гр.Батак - Голям Беглик, първите 10км. са повече от ужасни, с много дупки, като една трета от този път трябва да караш в различни участъци на първа предавка, а ако си с каравана е задължително. През изминалата зима пътя го попиляха камионите натоварени с едра строителна дървесина(трупи). Това е от мен, дано съм бил полезен. _________________ M&M - Мими и Милчо
Бях на 1-ви юли там ,пътят е с дупки ,но с каравана по нанагорно се кара бавно ,тъй че - не е толкова страшно. От резклона за Чатъма до Бивак №11 си е все същото - проходим горски път.
Бях на 1-ви юли там ,пътят е с дупки ,но с каравана по нанагорно се кара бавно ,тъй че - не е толкова страшно. От резклона за Чатъма до Бивак №11 си е все същото - проходим горски път.
Да,да, бавно и славно става, но става. Интересно, но аз бях на къмпинг зона номер 9 тогава, и сме разминали за малко ( е аз бях само за ден), а миналата неделя бях на номер 11, и хванах няколко костура, една пъстърва и многооооо тен. На къмпинг зони номер9,10 и номер 11, почти винаги може да си намерите място. _________________ M&M - Мими и Милчо
Пуснато на: Пет Юли 15, 2011 6:20 am Заглавие:
2.20 е цената по закон за къмпиране в горски фонд, трябва да ги събира горския, после отиват в джоба на небезизвестния дянков и обкръжението му. ако не искате ваши пари да отиват в техните джобове не ходете никъде - събират ви 2.20 на ден за спане, 50-100 лева акциз за горивото, около 3 лв на кутия цигари, около 4 лв на бутилка алкохол и 20% ддс на всичко друго. за 2.20-те най не бих се тормозил
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 3 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети