kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 8:26 pm Заглавие: Вицове
Действието се развива в наши дни. Момченце пита баща си:
- Тате, а как съм се появил?
- Е, добре, рано или късно все щеше да ми зададеш този въпрос, така че слушай. Татко ти се запозна с майка ти в един чат. След това се срещнахме в едно интернет-кафе, а там в тоалетната мама поиска да направи няколко даунлоуда с татковия джойстик. След това, когато татко вече бил готов за ЪПЛОУД, неочаквано забелязахме, че не сме инсталирали Файъруол... Но за съжаление вече беше късно да избираме CANCEL или ESC, а прозореца "Сигурни ли сте, че искате да стартирате даунлоуд?" го отключихме още в самото начало в ОПЦИИТЕ и ПРОПЕРТИС. Маминия антивирус дълго време не беше обновяван и затова не забелязал татковия червей Бластер. В общи линии натиснахме ENTER и при мама се отвори прозорец "Очаквано време за изтегляне: 9 месеца".
Последната промяна е направена от Илиан Иванов на Чет Окт 02, 2008 9:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 11:31 am Заглавие:
Един шоп скочил от 3000 метра с парашут.Парашута не се отворил и онзи тупнал на земята.Станал, поотръскал се и казал.
-Баси,че се пребием некой път с този парашутизъм.
Пуснато на: Съб Окт 11, 2008 10:18 pm Заглавие:
Кара си една мацка колата и в един момент вижда до язовир Копринка един рибар с тухла на главата.Отишла при него и го питала- Защо е тази тухла.Той казал че ще и каже ако му направи една свирка.Тя отказала и си тръгнала.По едно време си казала -Абе аз толкова свирки съм правила,- какво му пречи да направя още една.Поне ще науча нещо.И му направила.И питала- Кажи сега защо е тази тухла на главата ти.Той казал-Абе аз днес откакто съм тук на язовира една риба не съм хванал ама с тази тухла това ми е тринайстата свирка.
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 7:01 pm Заглавие:
Починал бащата на редник Трифонов.Ротния извикал старшината и му казал да съобщи на редника, но внимателно да не го разстройва много.Извикал го старшината и му казал.
-Редник, знаеш ли че са починали майка ти, баща ти, сестра ти ,вуйчо ти и леля ти.
Малко преди да припадне редника старшината казал.
-Шегувам се бе Трифонов.Само баща ти.
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 12:22 am Заглавие:
Едно дете пита баща си -Тате каво е гей?Баща му отговорил -Питай майка ти, ТОЙ знае.
На един му умряла тъщата, та се засилил зетя да купува ковчек.Обикалял цял ден по погребалните агенции,но като му обевявали цени едва не припадал.От 800до5000лв.Отчаян ,тръгнал да се прибира и без да се усети ,пред него друга агенция.Бая се замислил да влезе или не, но проблема му тежал.-Добър ден и какво ще обичате.-Търся ковчег, ама нещо по евтино.-Да, имаме по 600,800, 1000лв.-Да, а нещо по евтино да имате .-Да , от300лв,но е от талашит.-Ивинете ,нещо по евтино?-А бе , за кой е този ковчег?-Тъща ми се помина ,та.-Е,така кажи де. Взими я докарай да и сложим по две дръжки от страни, за по два лева и готово.
На един тъща му умирала.Надвесен , зетя над нея ,очаквал да настъпи края.Изведнъж една муха кацнала на носа на тъща му.Бавно, едва едва,тъща му започнала да отваря очи, а зет и след като прогонил мухата започнал да и говори:-Мамо ,мамо моляте ,не се разсейвай.
Срещат се двама приятели на гробища.Единия пита:Како правиш тука? -Погребах тъщата и нали беше общественичка,много народ на доиде и много се набутах.Егати погребението,4500лв ми излезе.А ти? -И моята тъща се помина ,та днеска и изнасяхме четиредесет,но на мене всичко ми струва 40лв барабар с паметника . -Е как така? -Е ми, закопахме я до кръста, а нагоре я намазахме с гипс,и готово.
Водолаз излиза от морето и някякъв го пита: -Ти какъв си?-Водолаз.-А,каде ти е акваланга?-Е,аз съм леководолаз. - Оооо,така ли!Е ми тогава ,аз съм лекопедераст. _________________ Сава Димов - Hehn Mobil 540H
Боже опази ни!
Гошо, нали знаеш, един го питали 'Абе, какво толкова имаш против тъща си?!', а той отговорил 'Ами какво...напалм, ъглошлайфи, чукове, тесли...'. :-) _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Бесарабския рынок в Киев.
Маса с ябълки с надпис : "Ябълки от Чернобил"
Клиент пита продавача - купува ли ги някай тия ябълки !?.
А, купуват, купуват - за свекърви, за тъщи!
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 65, 66, 67Следваща
Страница 1 от 67
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети