kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Съб Дек 15, 2012 11:40 pm Заглавие:
ogromnii написа:
днес и аз ходих до крафт, 54 лв и 6 месеца, ама си бях забравил гражданската и не минах, моля ако някой знае място където дават за една година със сигурност да подскаже ( спец, М1, над 10г.) от моя гледна точка цена до 100 лв. е изгодна
п.п. не ми трябва касова бележка, имам пред вид обща цена
сещам се и за рефрен от една песен, "колега, аре само да не ме занимаваш"
В Дружба 1 минах с Мерцедеса за една година, който иначе е на 6 месеца.
Вървиш по трамвай 20 посока гара Искър. Минаваш под моста за летището и на първия светофар след моста завиваш наляво. Ще видиш табелите. В пряката има една малка газ станция. По спомен взеха 56 лв. Питах за категорията, но ми казаха, че те си го тълкуват като за една година. _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
Пуснато на: Съб Дек 15, 2012 11:41 pm Заглавие:
Друг пункт в Люлин,не този до Нестле,а почти срещу Бриколаж,на светофара офертата е добра за кемепер, но лек автомобил,М1-1г.,40лв.,но гледат всичко/инфо Марци/ :wink: За специалните над 10г. са на 6 месеца,така е.Направиха го да не решава човешкия фактор,каквото въведат като данни и компа решава,това е :wink:
Абе все по- трудно ще става с връзки/пари/,аз тази година си минах МПС на най-близкия пункт до нас,няма смисъл да ходя до Люлин вече
Пуснато на: Нед Дек 16, 2012 1:40 am Заглавие:
MITKO70 написа:
Друг пункт в Люлин,не този до Нестле,а почти срещу Бриколаж,на светофара офертата е добра за кемепер, но лек автомобил,М1-1г.,40лв.,но гледат всичко/инфо Марци/ :wink: За специалните над 10г. са на 6 месеца,така е.Направиха го да не решава човешкия фактор,каквото въведат като данни и компа решава,това е :wink:
Абе все по- трудно ще става с връзки/пари/,аз тази година си минах МПС на най-близкия пункт до нас,няма смисъл да ходя до Люлин вече
Митко, компютър или не, преди лятото прекарах Мерцедеса, а ми дадоха за година. Човека прегледа спирачки и светлини, премери го и въпреки всичко ми даде за година. _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
Пуснато на: Нед Дек 16, 2012 3:21 pm Заглавие:
Аз ходих в началото наКостинброд едно високо хале минах и за една година дадоха цена 45лв при мен е също "специален"автомобил + М1 а пък в sdi ме направиха товарен камион
Моля препоръчайте пункт за ГТП за лек автомобил в София с цена СТУДЕНТСКА
Тъй де дъщерята трябва да мине преглед и ходила на 2 места но като и обявили цена от 60лв. и се обажда да пита каква е цената а на мен ми Аз до сега повече от 35лв не съм давал. На колата трябва всичко да и е наред освен аптечка по наредба , пожарогасител със заверен стикер, а знаели човек какво др. студентски автомобил.
Подкарах всичките подред по телефона да си кажат цените и условията. Жоро беше поставил и изискване да не е на повече от 5-6 км, че иначе по-ниската цена сме щели да я дадем за нафта. В нашия случей най-удачен се оказа пункта на Крафт на околовръстното, където минахме кемпера май за 57лв
Ето и един друг линк който сега ми изпадна от Гугъл
Хубаво е да се има предвид, че ако случайно нещо по колата не е наред на някои места си взимат парите, а не минават колата на други режима е по-либерален. Добре е макар колата да е изрядна това да се провери предварително, че да няма неприятни изненади после. _________________ Магия в лилаво
В крайна сметка решението е да отиде с познат, да е сигурно минаването, а цената ???, много пъти се е случвало евтиното да излезе доста по солено. Благодаря на отзовалите се.
Пуснато на: Сря Мар 13, 2013 7:47 pm Заглавие:
dankov64 написа:
В крайна сметка решението е да отиде с познат, да е сигурно минаването, а цената ???, много пъти се е случвало евтиното да излезе доста по солено. Благодаря на отзовалите се.
Последната промяна е направена от ilkomuhata на Чет Мар 14, 2013 1:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
много близо да студентски град. пункт на СБА намира се на ул. Филип Кутев.т.е. прекия път към хладилника дето минава зад ЗОО-парка. на 300м. преди пожарната. мисля, че беше 32лв. за лек. ако ГО е на ДЗИ с автоасистанс цената е 10лв. ако отиде там да търси Иван- пратил я е Калоян с кемпера (това съм Аз) ако има мужда от съдействие да се обади на телефона в подписа ми.
дано съм бил полезен, ако не е късно.
успех!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети