kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Рафаел e на 25 години. Роден е във Филипините, семейството му е в Сан Франциско, Калифорния. Доброволец е в корпуса на мира и работи като учител по английски език в Брегово. Уникално изпълнява "Я кажи ми облаче ле бяло".
Пуснато на: Сря Окт 19, 2011 10:16 pm Заглавие:
Браво!!Тоя направо ме разби.Филипинците са много мили хора.Смешното при тях е ,че не могат да казват "Ф" ,а го заменят с "П" и не казават Филипинс(на англиийски ,разбира се),а Пилипинс!,а на мен ми викаха ChieP oPPicer.Но като им покажеш с устни как да кажат ф,го казват,но си умират от смях.Много са добродушни! _________________ 0878 860784
Филипинците са в двете крайности- или са изпълнителни, любезни /до сервилност/ и работливи или са злопаметни, агресивни и мързеливи! Много е важен първоначалния подход към тях. Работил съм с много филипинци. Първоначално те подлагат на нещо като тест. Ако им мине номера ти се качват на главата. Ако ги държиш на дистанция без да фамилиарничиш с тях, но и без да ги нагрубяваш работата върви и те уважават. Много са отмъстителни- примери колкото щеш! Разделени са на племена, пръснати по островите и се случва да говорят по между си на английски, защото не си разбират наречията!
Пуснато на: Съб Яну 26, 2013 3:36 pm Заглавие:
Поли Златарева ни разказа един репортаж за португалката Сузана Жезус - инженер-геодезист в Европейския център за ядрени изследвания ЦЕРН, дошла в България, в село Брестово. Вижте видеоматериала:
2008 г. с един приятел купихме къща в Брестово, за да я реновираме и продадем на чужденците. Малко закъсняхме, но успяхме да я продадем на една Софиянка. Селото е хубаво и с прекрасен изглед към Балкана. И изключително важно- няма цигани. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com
Поли Златарева ни разказа един репортаж за португалката Сузана Жезус - инженер-геодезист в Европейския център за ядрени изследвания ЦЕРН, дошла в България, в село Брестово. Вижте видеоматериала:
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети