kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Яну 31, 2013 10:50 am Заглавие:
ls1 написа:
Гледах такава водна завеса в кръчмата на Дряновския манастир. Наистина върши работа, но да се вкара вътре в кемпера толкова влага...хммм...
Е колко влага ще влезе и какво те притеснява тя през лятото, когато принципно е влажно на морето или язовира.
За реализацията е най-добре да се покрие повърхността на тавана и стените, от които ще се отнема температурата.
И на вратата отпред още един разпръсквач да отнема топлината на въздуха, който влиза.
Не знам, варианта с медната тръба ми харесва повече. Но аз съм си аз, патил съм от влагата и съм къртил стени, затова съм параноик в това отношение. Хубаво е , че, ето, има вече два евтини варианта :-) _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Пуснато на: Съб Фев 02, 2013 12:20 pm Заглавие:
BOBI_27M написа:
dimi dimov написа:
Аз съм с преносим(мобилен).Взех го от Практикер,300лв. много съм доволен,мъкна го само като ми е жега,иначе в мазето-не дупчиш,не монтираш-нищо,само му направих стойка от стериопор за тръбата към прозореца и точка.Моето мнение...
Kолега,би ли дал линк да видим с какъв климатик си!
HOME-fit-това пише на климатика,в магазина казаха,че е марка на Практикер поръчка в Осака.Параметрите му са на климатик девятка има функция само за охлаждане.Приказки за лека нощ от всезнайковци не ми си четат затова ако те интересува пиши ми на лични да ти обясни човек който ползва вече втори такъв за какво става въпрос
Регистриран на: 25 Май 2009 Мнения: 935 Местожителство: Благоевград/Дупница
Пуснато на: Съб Фев 02, 2013 1:54 pm Заглавие:
dimi dimov написа:
BOBI_27M написа:
dimi dimov написа:
Аз съм с преносим(мобилен).Взех го от Практикер,300лв. много съм доволен,мъкна го само като ми е жега,иначе в мазето-не дупчиш,не монтираш-нищо,само му направих стойка от стериопор за тръбата към прозореца и точка.Моето мнение...
Kолега,би ли дал линк да видим с какъв климатик си!
HOME-fit-това пише на климатика,в магазина казаха,че е марка на Практикер поръчка в Осака.Параметрите му са на климатик девятка има функция само за охлаждане.Приказки за лека нощ от всезнайковци не ми си четат затова ако те интересува пиши ми на лични да ти обясни човек който ползва вече втори такъв за какво става въпрос
Много ми се иска това "всезнайковци" да не визира мен,тай като мен цитираш. Все пак не се познаваме!!!
Пуснато на: Съб Фев 02, 2013 4:02 pm Заглавие:
Не визирам никой конкретно повярвай ми,ако мислех нещо за някой щях да пиша имена.Простата истина е,че като си дадеш мнението за нещо всички започват да ти обясняват колко не си прав или направо,че си тъп.Не ми се влиза в словесни битки с никой,затова ти предложих,ако наистина те интересуват подробности да ти пиша на лични.А ако си питал с ирония за модела,не обръщай внимание на писаното от мен.
Пуснато на: Съб Фев 02, 2013 5:08 pm Заглавие:
Тези подвижните климатици си работят много добре. Да, малко са шумни но охлаждат чудесно. За да работи ефективно трябва грамотно да се изведе топлият въздух навън.Мисля , че има хора които бъркат климатик със охладител във който се сипва вода за да охлажда уж . Ако разполага човек със достатъчно място за транспортирането на климатик и агрегат ще се наслаждава на хлад.На акумулатори през инвертор трудна работа.
аз мислех варианта за агрегат + климатик обаче няма пари за скъп агрегат(генератор) и за това питах по-нагоре знае ли някой с китайски агрегат какъв климатик да се вземе че да върши работа и да не се повреди
Темата е от старите, но за мен отново излиза на дневен ред. Мислех си за нещо от сорта на това, което е направено на форда, но понеже съм от мързеливите си купих преносим климатик никога не си го причинявайте! Ще пропусна подробностите за да не стане като с акумулаторната тема.
Някой използвал ли е нещо такова:
Един кемпер, горе-долу 2 на 2 на 6, това прави 24 кубика. При 175 кубика на час ,значи 7-кратен обмен на въздуха..... В еди работен час въздухът ще се е обърнал 7 пъти !!!!!! Много яко ! Това го няма даже и при най-тютюнджийските инсталации по заведенията ,дето ги правехме навремето.
Таман си е !
Браво, супер звучи, но дали 175м3 на час ще стигнат за качествено охлаждане? Цената май е прилична...
Ще го разберете още това лято, един брой вече пътува към нашия кемпер
В тази връзка продавам прозоречен климатик Мидея, подходящ е за кемпер/каравана поради сравнително ниската си номинална консумация от 680W, до колкото си спомням дава 7000BTU охлаждане, много тих. Има и дистанционно управление. Цена - само 160 лева зимна промоция! Мога да изпратя с куриер. Скоро ще го пусна в отделна обява.
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Фев 13, 2014 1:15 pm Заглавие:
Тони&Руми написа:
mile написа:
Браво, супер звучи, но дали 175м3 на час ще стигнат за качествено охлаждане? Цената май е прилична...
Ще го разберете още това лято, един брой вече пътува към нашия кемпер
В тази връзка продавам прозоречен климатик Мидея, подходящ е за кемпер/каравана поради сравнително ниската си номинална консумация от 680W, до колкото си спомням дава 7000BTU охлаждане, много тих. Има и дистанционно управление. Цена - само 160 лева зимна промоция! Мога да изпратя с куриер. Скоро ще го пусна в отделна обява.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3Следваща
Страница 2 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети