kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Проблем при работа на хладилникът на газ

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stenli
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: BG-Пертич

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 5:59 pm    Заглавие: Проблем при работа на хладилникът на газ Отговорете с цитат

Здравейте приятели,отскоро забелязах,че при ползването хладилника на газ, при преместване копчето на максимум, пламъчето обезпокоително не тръгва нагоре, а встрани по една тръбичка и това ме плаши. .в средно положение работи перфектно. Това забелязах, след като отворих предпазната решетка отвън, заинтригуван да разбера, защо имам затруднение при запалването..опитах с дългичка запалка директно от външната страна след няколко минутно безрезултатно щракане на пиезото отвътре. .После пробвах и отвътре и запали, но при усилване на потециометъра, наблюдавайки с очите на мой приятел отвън пламъчето не тръгна нагоре, а встрани по тънка тръбица. .угасих го, запалих пак и в средното положение изкарахме четири дни безпроблемно на Халкиди,на едно вълшебно място наречено Афитос (скоро ще има и снимков и буквен материал от там)
.Ще съм благодарен на всеки споделил нещо по темата.Въпреки скорошното ми приобщаване към кемпер партията,се убедих в сърдечността и потенциала на голяма част от членовете и. .Не е ли време да излъчим представители за Парламента?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
MITKO70
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имал съм подобен случай на моята каравана,даже се беше стопила изолацията над горелката.Проблема идва от запушване ,поне така беше при мен.Вземи една тел и през отвора за въздух който е пробит на квадратна част от горелката/там се завива тръбата за газ/,свий я и прочисти към горелката.Виж и самата горелка,там да не е попаднало нещо и при макс газ да я отклонява на страни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Stenli
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за идеята,Митко,ще го опитам. Чудя се дали със силна и насочена струя въздух от компресор дали няма да има ефект? Това пробвал ли си ти,или някой друг?Поздрави от Петрич.
Върнете се в началото
ilkomuhata
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 8:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Внимавай ако я сваляш горелката,да не затриеш лещата като мен Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
марци

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 8:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да стане Стоиле без почистване и при мен беше така обади се да ти обясня ,Митко ти е дал насока как да се ориентираш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stenli
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 8:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Утре непременно ще те потърся, може ли мобилния ти телефон...и благодаря предварително..
Върнете се в началото
savelka
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 9:35 pm    Заглавие: Re: Проблем при работа на хладилникът на газ Отговорете с цитат

Stenli написа:
Здравейте приятели,отскоро забелязах,че при ползването хладилника на газ, при преместване копчето на максимум, пламъчето обезпокоително не тръгва нагоре, а встрани по една тръбичка и това ме плаши. .в средно положение работи перфектно. Това забелязах, след като отворих предпазната решетка отвън, заинтригуван да разбера, защо имам затруднение при запалването..опитах с дългичка запалка директно от външната страна след няколко минутно безрезултатно щракане на пиезото отвътре. .После пробвах и отвътре и запали, но при усилване на потециометъра, наблюдавайки с очите на мой приятел отвън пламъчето не тръгна нагоре, а встрани по тънка тръбица. .угасих го, запалих пак и в средното положение изкарахме четири дни безпроблемно на Халкиди,на едно вълшебно място наречено Афитос (скоро ще има и снимков и буквен материал от там)
.Ще съм благодарен на всеки споделил нещо по темата.Въпреки скорошното ми приобщаване към кемпер партията,се убедих в сърдечността и потенциала на голяма част от членовете и. .Не е ли време да излъчим представители за Парламента?

Разгледай това и после няма да ти трябва помощ!
http://dox.bg/files/dw?a=38d206ee1c
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
MITKO70
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Сря Май 15, 2013 11:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересен каталог Сава,тъкмо го бях затрил при преинсталирането на компа Wink Но,е показано само теоритично ,кое ,как от брата го англичанина,няма ги нашите специфични проблеми.
"По-добре питай патило,не старило" Wink Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
savelka
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Чет Май 16, 2013 7:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

MITKO70 написа:
Интересен каталог Сава,тъкмо го бях затрил при преинсталирането на компа Wink Но,е показано само теоритично ,кое ,как от брата го англичанина,няма ги нашите специфични проблеми.
"По-добре питай патило,не старило" Wink Very Happy

Мите човек му дадът карта да ползва,но като тръгне по пътеката трябва да се оглежда къде да върви.Мисля,че това което ще види ще му даде насока как се правят нещата и ще се справи сам.Разбира се никой няма да му откаже помощ ако нещо не е ясно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Stenli
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Чет Май 16, 2013 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

С този каталог направо ми отвои очите...Мнооогоо благодаря и всичко добро ти желая ,Савич.. bbravo cheers vine
Върнете се в началото
Илиан Иванов
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Чет Май 16, 2013 11:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Stenli написа:
С този каталог направо ми отвои очите...Мнооогоо благодаря и всичко добро ти желая ,Савич.. bbravo cheers vine

Савич е друг.Този е Савата Very Happy
Върнете се в началото
Stenli
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пет Май 17, 2013 2:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за грешкката..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети