kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 10:56 am Заглавие:
За място не съм гласувал, но сега ще кажа Араповски манастир и не защото ми е удобно като дестинация, а заради останалите фактори съпътстващи такова мероприятие. Включително да подчертая и най-важния - човешкия фактор
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 2:53 pm Заглавие:
Във връзка с това, че някой трябва да организира срещата да попитам, когато срещите се провеждаха на яз. Копринка имаше ли организатор?
И с риск да разсърдя много от пишещите имаше един случай, когато направихме нещо като контра среща "северняците", може и сега да спретнем такава, ако има желаещи. Не се съмнявам, изобщо, в организаторските умения на Другаря (многократно го е доказал човекът), "шапка му свалям" за това което прави за другите, без да очаква нещо в замяна (мн малко са такива всеотдайни хора)!!!
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 3:47 pm Заглавие:
AlbenaAlex написа:
Във връзка с това, че някой трябва да организира срещата да попитам, когато срещите се провеждаха на яз. Копринка имаше ли организатор?
И с риск да разсърдя много от пишещите имаше един случай, когато направихме нещо като контра среща "северняците", може и сега да спретнем такава, ако има желаещи. Не се съмнявам, изобщо, в организаторските умения на Другаря (многократно го е доказал човекът), "шапка му свалям" за това което прави за другите, без да очаква нещо в замяна (мн малко са такива всеотдайни хора)!!!
Благодаря, получих отговор на въпроса си! Ако има среща на хората от Северна България може да направим такава по друго време, несъвпадаща с есенната клубна среща и да пуснем нова тема за нея.
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 4:40 pm Заглавие:
Смятам,че има още колеги които са на почивка извън граница до края на септември . Хубаво е да ги изчакаме и тях за мнение. Затова датата 27 / 29 септември може би не е най удачна. Поне така беше миналата есенна среща около 5ти.
Аз предлагам да се направят 2 есенни клубни срещи!
Като гледам 27-28 септември ще е при Другаря, да вземем на 11-13 да се съберем на тия хубавите поляни в Северна България.
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 7:58 pm Заглавие:
vladostanimirov написа:
Аз предлагам да се направят 2 есенни клубни срещи!
Като гледам 27-28 септември ще е при Другаря, да вземем на 11-13 да се съберем на тия хубавите поляни в Северна България.
Араповски манастир.
Защото не е достатъчно само да се посочи място за среща.
За нас дата е без значение. _________________ Човек може да разчита само на себе си и то не винаги
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети