kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Съб Дек 07, 2013 11:19 am Заглавие: Открадната лодка
Не знам дали е тук мястото,но поради факта,че повечето от четящите тук пътуват често по морета,реки и водоеми,отправям една молба - нека,ако някой види или по някакъв повод чуе някаква информация за лодката от снимките,да се свърже с мен - тел. 0899 897792 - Иван.
Нагли взломаджии откраднаха катамарана ми,заедно с колесара и цялото оборудване от яз.Искър - лодката е с двукорпусен кил,с регистрация от порт Варна - това е водолазен RIB,правещ впечатление на компетентните.
Ще съм задължен за всяка информация !!
Пуснато на: Съб Дек 07, 2013 11:49 am Заглавие:
Страшно съжалявам за това което те е сполетяло.Дано да се открият и лодката и всичко което са откраднали.
Не знам при други да ли се отварят снимките,но при мене не. _________________ Сава Димов - Hehn Mobil 540H
Боже опази ни!
Пуснато на: Съб Дек 07, 2013 1:47 pm Заглавие:
Кофти работа,но за съжаление около яз.Искър върлуват две банди,дето крадат.Нямахме спокойствие там нощем,и за това го отписах/то и рибата зле/.Едната е от Окол,другата от Драгушиново,това поне ми каза на времето един пазач на база при Филмовата къща.Точно там преди някъде 3 г. откраднаха два двигателя от лодките ,и то от към водата
Лодката е запомняща се,ще се оглеждаме.
Пуснато на: Нед Дек 08, 2013 7:34 pm Заглавие:
Колега, съжалявам за загубата!
Чудя се на ума тези наглеци. Двигателят, както и да е - могат да го пласират, но лодката и трейлъра са твърде характерни. Ако вещите ти се появят в района на Царево, на секундата ще те уведомя. Направи случая достояние на максимален брой хора.
Жалко наистина, хубава лодка.
Според мен тя е отдавна изнесена и продадена я в Сърбия или Македония, я в Румъния, а може и до Украйна или даже до Русия да е стигнала.
А може и да се опитат да я пребоядисат и да я шътнат някъде у нас. Едва ли са любители на водни разходки.
Така че прав е колегата дето съветва да уведимиш колкото може повече хора от нашия бранш. Все някой може и да види нещо.
Успех!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети