kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Приятели, от моя позната в Норвегия редовно получавам много красиви снимки от там.
Принципно си падам по суровата и девствена природа и мразя жегите та поне на мен ми харесва много това което виждам. Днес попаднах на този фото разказ и вече съм абсолютно обсебен от идеята за екскурзия до там. Норд Кап също е в тази посока
Ето вижте сами репортажа. Надявам се, че нямате проблеми с руския език.
http://ru-travel.livejournal.com/26648063.html
Надявам се да ви хареса.
Пуснато на: Чет Дек 12, 2013 10:29 pm Заглавие:
Е, гледайте внимателно, де...
Малки, бедни, къщички с дворове, отрупани с боклуци (складирани вещи "за всеки случай"); озлобени хора с ниски доходи, вторачени в утрешния ден (щото не могат да си позволят да гледат по - надалеч), възрастните ровят по кофите; синеоки и руси индонорвежци с каруци пъплят по пътя, а дръгливите им коне ръсят говна, които се размазват от изтритите гуми на 20-30-годишните автомобили на норвежците.
Всъщност, тръгнах да пиша закачлив текст, пък виж какво се получи...
Иначе снимките са СУПЕР!!!
Мечтая при нас да е наполовина добре от това при тях!
Аре наздраве на всички мечтатели!
Поне Лудогорец биха днес...
Пуснато на: Пет Дек 13, 2013 11:19 am Заглавие:
Диляне, защо да е далече? В Италия видях доста шведски каравани. Щом шведите могат да стигнат до Италия, защо българска каравана да не стигне до Норвегия? Само време да имаш! Но има още нещо: В Норвегия се спи " на диво", защото къмпингите са много скъпи за нас. Това предполага резервоари за мръсна и чиста вода; газов бойлер... За там решението е кемпер, а не каравана. Иначе, вече да сме отишли...
Beduin, София-Нордкап според гутъл мап 4500км. Отиване и връщане - една смяна на маслото, колко му е , само време и пари да има човек. Това е в кръгът на шегата разбира се. Иначе такова пътуване е достойно предизвикателство.
Пуснато на: Нед Дек 15, 2013 1:58 pm Заглавие:
Норвегия е мечтана дестинация.
Разкошно е там.
За жалост е много далече, трябват поне 40 дни и е много скъпо.
Надявам се някой ден да мога да я посетя. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com
Да, абсолютно е така. Фиордите си заслужават напълно. Аз лично много искам да се изкача на Preikestolen, от където се разкрива една от най-красивите гледки в света. Все пак Норвегия е в Европа...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети