kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 08 Юни 2011 Мнения: 1119 Местожителство: Сливен, Стара Река/Сливенско
Пуснато на: Пет Май 11, 2012 6:19 am Заглавие:
напълно сериозно ми трябва изклюючително подробна карта на България- Чужбина не ми е толкова належаща за сега... Та за това питам за цени теб и още 2-3 фирми.
Освен всичко ме интересува дали поддържат информация за туристически обекти.
Здравейте, и аз си закупих от Мариян една навигация модел 1300. В петък я взех от Еконт, и вечерта в петък бе монтирана в автомобила. Решихме с моята половинка да отидем на спортен риболов, а аз да пробвам навигацията - така и стана. Намерих на картата в БГ Мапс мястото, после в навигацията и зададох дестинацията. В събота рано тръгнахме през села и паланки, а това чудо говори с нежен глас или по строго - Полиция, 50км. в час. Жената кара колата , аз се кефя с навигацията. Пристигнахме и риболова започна - кеф та кеф, една кофа каракуда и малки шаранчета, които пуснахме. Тръгнахме да се прибираме щастливи от риболовния излет, новата придобивка навигацията обаче не искаше да работи както трябва, и аз от единия полюс на щастието преминах в другия - обратния. Посърнах, особено след няколко позвънявания на Мариян, който не се обаждаше. Лошо,лошо си мисля. Е тук вече идва ред да похваля колегата Мариян за неговия професионализъм и отзивчивост. Обади ми се той, като чу от мен за какво става дума се засмя по телефона, и ми каза да взема в ръцете си навигацията, и стъпка по стъпка ме упътваше в менюто кое,как да настроя и как да го ползвам, като имаше търпението да ме изтрае повече от необходимото. След неговата намеса навигацията си работи както трябва - и снощи е пробвана и тази сутрин. Извода - неправилната работа на устройството, е неправилната ми/му употреба. Много съм доволен от навигацията, въпреки, че досега ползвах Гармин на телефона Нокиа, това е много по добро. Още веднъж да похваля и колегата Мариян за професионализма и точността. Евала, на такива хора. БЛАГОДАРЯ. _________________ M&M - Мими и Милчо
Здравейте.
Идва пролетта и сезона за някой започва, за други все още не.
Вдигам темата ако някой се нуждае от обновления на карти за Garmin.
Също така продавам и навигации Гармин Нюви. Имам GPS - и за Камион -ТИР с всичките изисквания за тежкотоварни автомобили, както и навигации за кола.
Пуснато на: Сря Мар 20, 2013 1:49 pm Заглавие:
mariqnm написа:
Здравейте.
Също така продавам и навигации Гармин Нюви. Имам GPS - и за Камион -ТИР с всичките изисквания за тежкотоварни автомобили, както и навигации за кола.
0896082850 ; 0877432129
Значи да те чакаме на Копринка с промо оферти за колеги
Колега , това лято най сигурно ще го отърва за почивка и сбирки. Здравното състояние не ми го позволява все още.
Иначе обновления за колеги както винаги на промо цени , мога да пускам по куриер.
Здравейте.
0896082850 ; 0877432129
Значи да те чакаме на Копринка с промо оферти за колеги
Обновленията само за моделите на Гармин ли стават? Могат ли да се ползват на друга марка навигация?
Регистриран на: 06 Апр 2014 Мнения: 691 Местожителство: Рельово, Самоковско/ Надежда 2, София
Пуснато на: Чет Апр 07, 2016 11:55 am Заглавие:
Имам Гармин Нюви 1450. Има ли вариант да се отключи опцията за промяна на презовното средство и да се ъпдейтне картата.
Ако може направо версията за камиони ще е най-добре.
Аз бях сложил една карта около 4 гигабайта, но се оказа, че има доста бели петна в Германия и Швейцария.
Пуснато на: Нед Апр 10, 2016 8:09 am Заглавие:
Здравей, имам Гармин Nuvi 205 с доживотен ъпдейт на БГ картите. Има ли опция на нея да се качат карти на Европа? Отдавна не съм я ползвал, но по спомен беше с малка памет и имаше някакъв яд с качването на големи карти.
Мисля че, ако имаш слот за допълнителна памет ,можеш да качиш каквито си искаш допълнителни карти. Аз примерно ,на такъв слот съм си качил карта на САЩ и " пътувам"
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3Следваща
Страница 2 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети