kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте,пролетта се задава с пълна сила,а ние имаме бая неща да правим
Питането ми е за въздушните възглавници,не съм наясно,как точно се поставят,има ли значение какъв размер и форма са,с какво захващане Кемпера ни е Транзит 91г.Гледам разни обяви,но хич не ми е ясно!
И още една питанка,дали ако шпрингваме рес.ще се получи нещо...или без възглавници няма да стане?
Моята цел е да повдигнем дупето
+1 за възглавници! Кеф ти ниска,кеф ти висока задница! А за обявите-някои са надули цените неколкократно,и то за стока,която не струва!Гледане,мерене и в камионджийския магазин!Не че ще излезе по-евтино,но ще се купи това,което ви трябва и ще върши работа!
Калоян мина по този път,огризал е дървото,та може много да ви разправя!
Пуснато на: Вто Яну 28, 2014 9:57 pm Заглавие:
Най евтино ще минеш като отидеш при някои ресораджия които да сложи по един допълнителен лист на ресорите. Иначе въздушните възглавници са наи добрия вариянт.
...есента си правих сам монтажа на възглавници - имам Алковен Дукато 2005-та с дългата база.Понеже качвам доста екипировка/компресор,бутилки,баласт,двигател за лодка...лодката е на покрива,скутер/ исках да внедря оптималния вариант !!
Гледах кита на Dunlop,a и разни алтернативи и финално се спрях на камионджийския вариант - има избор на диаметри/при мен беше max. 185 мм в диаметър/,предвидих компресор,разтоварващи клапани и двукръгов вариант на помпане и нещата финално се реализираха на приблизително 35 % от цената на "стоковия" кит - смея да твърдя,че като експлоатация нямам никакви забележки....кеф ти нивелация/персонално ляво-дясно/,кеф ти реглаж в движение - всичко си работи и в допълнение с два манометъра за всеки кръг/отделно за компресора и междинната реверсивна бутилка/,като всичко това е изнесено на таблото - опредлено съм доволен от решението и изпълнението си.
p.s. всички елементи са галванично поцинковани,така че съм спокоен и в перспектива ...затова моя съвет е - индивидуален избор и РАБОТА
Пуснато на: Сря Яну 29, 2014 7:41 pm Заглавие:
Обади се на Иво от Сливен . Той е един от първите който поставя възглавници и няма такива ИЗМИСЛЕНИ цифри с хиляди левове. Ползвал съм услуги от него много е точен. Закарваш му го е за два дни е готов. Това му е телефона 0878145978. Не си мисли за допълнителни ресори , защото ще стане като каруца. Успех.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 1 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети