kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Търг с явно наддаване
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> Други
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
espace

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 7:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

inj_p.petrov написа:

За мен е важно приятелството, парите са преходно средство.

Точно поради тази причина ги пуснах само в двата кемпер форума а не в Ибей, Продавалник и други с несравнима посещаемост.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kmeta написа:
Мога ли се кандидатирам с 5 лв Embarassed за дъсчицата, дето върху нея са сложени едни обувки?! Shocked

За дъсчицата никой не предложи по висока цена, твоя е. Smile

Обади се за да се уточним как ще си я вземеш. Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Женени с Деца

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 7:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен най-правилно (равнопоставено за всички) е колегата да продължи целия търг до 8 февруари. То и без това няма много сняг и не е спешно Wink
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 7:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Женени с Деца написа:
Според мен най-правилно (равнопоставено за всички) е колегата да продължи целия търг до 8 февруари. То и без това няма много сняг и не е спешно Wink

Няма проблем стига гласовете за този варянт да са мнозинство. Smile
Глас народен глас божии!
Върнете се в началото
bobi1kenobi

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А според мен мястото на такива търгове не е в този форум. Напълно съм съгласен с Ice Man. За търговете си има сайтове, чиято цел и ОРГАНИЗАЦИЯ е точно тази. А щом колега не са ти толкова важни парите да беше пуснал нормална обява с конкретни цени.
Аз моите изводи си ги направих...
Жалко е че за 5 лв. става такава полемика. Сякаш това са последните ски и обувки на света.
Верния изход от тази ситуация беше един...
Започвам да си мисля че има нужда от намеса на админ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Админа може да смени часът на сайта .....така търгът при нас няма да е свършил още....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Мечето

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hammer Съжалявам ,че ви забърках в този филм !
Колегата спря да копира моит мнения в другия форум ,което е минус за мен и плюс за ново регистрираните за търга съфорумници там :
Andrey_Kotsev

иванн

И ако това е глас народен глас божи

Печеля 3 от 3 позиции не разбирам къде сгреших освен ,че добавих една тройка !!!
Артикулите не се продават на куп ,а по отделно!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мечето написа:
Колегата спря да копира моит мнения в другия форум ,което е минус за мен и плюс за ново регистрираните за търга съфорумници там :
Andrey_Kotsev

иванн

Печеля 3 от 3 позиции не разбирам къде сгреших освен ,че добавих една тройка !!!

Споко колега. Нека все пак да чуем някое и друго мнение. Нямам нищо против да копирам всички мнения както беше по време на търга, и да ги публикувам и в двата форума но се опасявам ,че ще има несъгласни.
Върнете се в началото
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се шашкай! Няма търг на който да си длъжен да платиш предложената цена. Това си качество при търговете се използва постоянно за да се купят неща много под цената им. Така се продават ипотекирани домове, коли, всичко ,за което се сетиш. Това е постоянна и често срещана практика при всички търгове, обявени от българските банки. 337 лв е последната обявена цена. Много добре. Просто ,се отказваш, губиш ДЕПОЗИТА си ,който си дал(дал ли си ?) при регистрацията на търга и край ! Следващия печели.
Не прави чест на обявили търга ,дето досега не е взел правилното отношение по въпроса и си прави купон за сметка на терзанията по честта си на наш приятел.
Сипи си една ракия и си гледай живота ! Ще караш без ски обувки, явно....

п.с. Първоначално ,поради отрицателното си отношение към така обявения търг ,смятах да наддавам до последно , до 2-3 хиляди на бройка, дето се казва ..... Ама се въздържах .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще следя внимателно и двата форума и ще се съобразя с мненията ви.

За да не генерирам посещаемост някъде където не желаете, За Бога братя вервайте ми!!!
Върнете се в началото
REGULATOR

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

REGULATOR написа:
Тази обява все едно не съм я видял! Лично мнение!

Сега разбрахте ли,защо беше този коментар още в началото на тази "обява"!Търг в два форума-да бе,да!! Не става така!
Върнете се в началото
bobi1kenobi

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

REGULATOR написа:
REGULATOR написа:

Сега разбрахте ли,защо беше този коментар още в началото на тази "обява"!Търг в два форума-да бе,да!! Не става така!

Да, разбрахме! NE SI STRUVA!
Върнете се в началото
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bobi1kenobi написа:
REGULATOR написа:
REGULATOR написа:

Да, разбрахме! NE SI STRUVA!

espace написа:
Нямам никаква партийна, форумна и каквато да е принадлежност. Желанието ми беше да направя нещо интересно и нестандартно в рамките на кемперджииската общност. Поради тази причина не публикувам в продавалник и др... Не всичко е пари и интереси, поне аз така мисля. Не мисля че го правя перфектно, но опитвам.Това не е онлайн търговия и нямам претенции да е такава. Имам приятни хора и не чак толкова приятни хора и във двата форума и това нещо според мен е нормално. Ако по някъкъв начин съм засегнал някой ,моля за извинение. И както съм писал в началото на темата: "Очаквам вашите предложения и въпроси ако има такива" То е ясно ,че на всички не може да се угоди но опитите продължават...

За напред също мисля да прекарвам сбирки, събори и други такива организирани и неоргаризирани мероприятия с Хора и колеги и от двата форума та даже и с такива които не участват във форуми.
Върнете се в началото
Мечето

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пък Аз си искам ските и обувките shy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мечето написа:
Andrey_Kotsev

иванн

Нямам правото да казвам и решавам кой кога и къде да се регистрира.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> Други Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 6 от 7

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети