kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Търг с явно наддаване
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> Други
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
REGULATOR

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Задълбаваш в грешна посока! Това си е твоя работа! Тук не става въпрос къде и с кого ще се виждаш,а за този търг! Това си е вид състезание,и като такова,се опорочи още в началото,преди да е започнало! Представи си го като футболен мач,но вратаря си ти(и на двете врати),а двата отбора играят на различни стадиони!! Дано си ме разбрал!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
espace

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мечето написа:
Пък Аз си искам ските и обувките shy

Е имай малко търпение де. Smile Написал съм нещо и си държа на думата. СтабиУен съм. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Мечето

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти си стабиуен а Аз съм спокоен brick big witch pulling hair boi think-cat

п.п. От мен наздраве ще пиша след 12.00h на 08.02.2014 ако до тогава не сте се изтрепали Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

REGULATOR написа:
Задълбаваш в грешна посока! Това си е твоя работа! Тук не става въпрос къде и с кого ще се виждаш,а за този търг! Това си е вид състезание,и като такова,се опорочи още в началото,преди да е започнало! Представи си го като футболен мач,но вратаря си ти(и на двете врати),а двата отбора играят на различни стадиони!! Дано си ме разбрал!

espace написа:
Желанието ми беше да направя нещо интересно и нестандартно в рамките на кемперджииската общност. Не всичко е пари и интереси, поне аз така мисля. Не мисля че го правя перфектно, но опитвам.Това не е онлайн търговия и нямам претенции да е такава. Ако по някъкъв начин съм засегнал някой ,моля за извинение. И както съм писал в началото на темата: "Очаквам вашите предложения и въпроси ако има такива" То е ясно ,че на всички не може да се угоди но опитите продължават...

Както виждаш съм писал, че очаквам предложения за да стане по добре и си признавам,че не го правя перфектно. Защо не ми каза как да го направя още в самото начало? Можех да продам на много по висока цена всичко това,защото нещата си Струват. Но по ценното за мен е че се уверих в каква деиствителност живеем, а това е безценно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
espace

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мечето написа:
Ти си стабиуен а Аз съм спокоен brick big witch pulling hair boi think-cat

п.п. От мен наздраве ще пиша след 12.00h на 08.02.2014 ако до тогава не сте се изтрепали Very Happy

cheers vine Защо трябва да се трепеме, просто си изразяваме мнението в рамките на добрия тон и в това няма нищо лошо. Нали форумите са за това?
Върнете се в началото
Ice Man

Местожителство: Russe

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега espace, по принцип гледам да съм доста умерен и да не влизам в конфронтации, но "чета и не вярвам на ушите си" - кво става тук бе човек. Аз съм постоянно в нета и постоянно в търгове - то ebay по лесен и по-коректен ми се струва! Що не вземем и контестационна комисия да си спретнем? Кво има да му мислим - станала е правописна грешка - ти да не си в гъбите бе човек? Кой нормален човек би дал 337 лв. за тез цървули? Ела на мене си и запази добрият тон във форума! Какво ще чакаме до края на месец и то до полунощ, за да решим какво правим? Обичам мъжете, а не мъжките ... И на мен не винаги ми изнася, но за мен дадената дума е мъжка дума! Тук сме като едно голямо семейство - как ти се струва да работя брат си? Хората са СУПЕР точни и коректни - изпитал съм го не веднъж и дваж. Поради тази причина обясних и в друга тема, колко несериозно (да не кажа грубо и обидно) ми се струва да се разиграват тръжни далаверки във форума - аз лично не толерирам това. Лично аз много се дразня от развоя на темата и това ми създава страшен дискомфорт! Ако искаш, ще направим една набирателна сметка и всички доброволно ще внесем по 2 лв. и ще съберем 337 лв. за да платим лъзгалките ма Мечето или аз ще ги платя и ще му ги подаря. Комфорта да посещавам форума, да обменям мнения и да се забавлявам с приятели по сбирките не ми струва 337 лв. Ако всички бяха милионери тук надали щяха да си купуват вещи втора употреба. Не си мисли, че и аз нямах нужда от някои от твоите неща - примерно ските - да с 2 деца едното от които на 20 дни, със здравословни проблеми и какво ли още не да не мислиш, че ще хукна да си купувам ски от магазина? Ако има кой да ми подари ще се радвам най-много. Но пак упира до колегиалност - колега е казал че ги иска - как да наддавам и да прецакам някой друг, който от нуждата си е решил да си купи лъзгалки n-та употреба. Не го разбирам така и поради тази причина не го практикувам (прецакването на другарчето)! Пък и друго се замислих - кой е тоз подгласник дето си мълчи и не се обади. Пак казвам - евала на Мечето, че е готов да се откаже в полза на конкуренцията, въпреки, че грешката е ОЧЕИЗВАДНА! Айде стига писах, че си образувам нерви, по-добре да ходя да си приспивам децата, че да се пооспокоя малко.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
kaloyan
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Европейския съюз :-)))

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ice Man ми взе думите от устата и ми спести много писане. + 1
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато за пръв път видях темата първото което ми мина през главата беше, че няма излезе на добър край. Аха да я затворя ... , но възпрях себе си.
Реших че макар и за мен нещата да изглеждат недобре, не трябва да съдя прибързано и е редно да дам шанс, вместо да проявя административна превантивност.

Събразно с натрупаните в хода на темата впечатления обявявам официално, че това е първия и последния такъв търг в нашия форум.

Съгласно обявеното в началото на темата вече е изтекло времето на обявения търг и я затварям. От тук нататък заинтересованите могат да комуникират помежду си на лични съобщения или по удобен за тях начин извън форума, като не следва да ни информират за развитието на ситуацията.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> Други Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети