kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Задълбаваш в грешна посока! Това си е твоя работа! Тук не става въпрос къде и с кого ще се виждаш,а за този търг! Това си е вид състезание,и като такова,се опорочи още в началото,преди да е започнало! Представи си го като футболен мач,но вратаря си ти(и на двете врати),а двата отбора играят на различни стадиони!! Дано си ме разбрал!
Задълбаваш в грешна посока! Това си е твоя работа! Тук не става въпрос къде и с кого ще се виждаш,а за този търг! Това си е вид състезание,и като такова,се опорочи още в началото,преди да е започнало! Представи си го като футболен мач,но вратаря си ти(и на двете врати),а двата отбора играят на различни стадиони!! Дано си ме разбрал!
espace написа:
Желанието ми беше да направя нещо интересно и нестандартно в рамките на кемперджииската общност. Не всичко е пари и интереси, поне аз така мисля. Не мисля че го правя перфектно, но опитвам.Това не е онлайн търговия и нямам претенции да е такава. Ако по някъкъв начин съм засегнал някой ,моля за извинение. И както съм писал в началото на темата: "Очаквам вашите предложения и въпроси ако има такива" То е ясно ,че на всички не може да се угоди но опитите продължават...
Както виждаш съм писал, че очаквам предложения за да стане по добре и си признавам,че не го правя перфектно. Защо не ми каза как да го направя още в самото начало? Можех да продам на много по висока цена всичко това,защото нещата си Струват. Но по ценното за мен е че се уверих в каква деиствителност живеем, а това е безценно.
Колега espace, по принцип гледам да съм доста умерен и да не влизам в конфронтации, но "чета и не вярвам на ушите си" - кво става тук бе човек. Аз съм постоянно в нета и постоянно в търгове - то ebay по лесен и по-коректен ми се струва! Що не вземем и контестационна комисия да си спретнем? Кво има да му мислим - станала е правописна грешка - ти да не си в гъбите бе човек? Кой нормален човек би дал 337 лв. за тез цървули? Ела на мене си и запази добрият тон във форума! Какво ще чакаме до края на месец и то до полунощ, за да решим какво правим? Обичам мъжете, а не мъжките ... И на мен не винаги ми изнася, но за мен дадената дума е мъжка дума! Тук сме като едно голямо семейство - как ти се струва да работя брат си? Хората са СУПЕР точни и коректни - изпитал съм го не веднъж и дваж. Поради тази причина обясних и в друга тема, колко несериозно (да не кажа грубо и обидно) ми се струва да се разиграват тръжни далаверки във форума - аз лично не толерирам това. Лично аз много се дразня от развоя на темата и това ми създава страшен дискомфорт! Ако искаш, ще направим една набирателна сметка и всички доброволно ще внесем по 2 лв. и ще съберем 337 лв. за да платим лъзгалките ма Мечето или аз ще ги платя и ще му ги подаря. Комфорта да посещавам форума, да обменям мнения и да се забавлявам с приятели по сбирките не ми струва 337 лв. Ако всички бяха милионери тук надали щяха да си купуват вещи втора употреба. Не си мисли, че и аз нямах нужда от някои от твоите неща - примерно ските - да с 2 деца едното от които на 20 дни, със здравословни проблеми и какво ли още не да не мислиш, че ще хукна да си купувам ски от магазина? Ако има кой да ми подари ще се радвам най-много. Но пак упира до колегиалност - колега е казал че ги иска - как да наддавам и да прецакам някой друг, който от нуждата си е решил да си купи лъзгалки n-та употреба. Не го разбирам така и поради тази причина не го практикувам (прецакването на другарчето)! Пък и друго се замислих - кой е тоз подгласник дето си мълчи и не се обади. Пак казвам - евала на Мечето, че е готов да се откаже в полза на конкуренцията, въпреки, че грешката е ОЧЕИЗВАДНА! Айде стига писах, че си образувам нерви, по-добре да ходя да си приспивам децата, че да се пооспокоя малко.
Пуснато на: Чет Фев 06, 2014 11:27 pm Заглавие:
Когато за пръв път видях темата първото което ми мина през главата беше, че няма излезе на добър край. Аха да я затворя ... , но възпрях себе си.
Реших че макар и за мен нещата да изглеждат недобре, не трябва да съдя прибързано и е редно да дам шанс, вместо да проявя административна превантивност.
Събразно с натрупаните в хода на темата впечатления обявявам официално, че това е първия и последния такъв търг в нашия форум.
Съгласно обявеното в началото на темата вече е изтекло времето на обявения търг и я затварям. От тук нататък заинтересованите могат да комуникират помежду си на лични съобщения или по удобен за тях начин извън форума, като не следва да ни информират за развитието на ситуацията. _________________ Магия в лилаво
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети