kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Ka-Bar BK2 в много добро състояние със минимални надрасквания по черното покритие на острието от използване на магнезиева запалка,без никакви дефекти по режещата част на острието.Кания в отлично състояние.
Ka-Bar BK2 в много добро състояние със минимални надрасквания по черното покритие на острието от използване на магнезиева запалка,без никакви дефекти по режещата част на острието.Кания в отлично състояние.
Пуснато на: Сря Фев 12, 2014 8:09 pm Заглавие:
Колега Георгиев,във форума нямаме практика да коментираме цената на стоките.Явно на колегата това му струва.При интерес пазарлъци - на лични _________________ Спорта е вреден и опасен а работата-смъртоносна!
Пуснато на: Сря Фев 12, 2014 9:31 pm Заглавие:
mlajo написа:
Колега Георгиев,във форума нямаме практика да коментираме цената на стоките.Явно на колегата това му струва.При интерес пазарлъци - на лични
И на търг евентуално !
Колега ножа е мн. добър не знам колко си наясно ! Много ме изкушава,но ще ми е 130-тия в нас !
Викат ми Мечето не защото съм е...л мечка ,а от мачете !
Колекционирам ножове и най-вече мачете-та !
Жалко няма емотикона с мачете !
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети