kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
За датите - нормално, всяка година пролетната среща е около 10 април, ама да си плащам за това, при положение, че обичам да съм от първите, НЕ Мерси, а ако ми се счупи пак колата, кво? да играя играта "Бесенка" - Благодаря. Сега сериозно - подкрепям датите за Април месец. Моето мнение,че "Паниците" се приближават повече до географския център на България отколкото яз.Копринка, но пък най добре ми е на Добра Вода - мноого поляни,сянка, много вода, безплатна музика, безплатен интернет,басейн за 3лв. риболов на шаран, само на 9м. от централната чешма . Ще следя темата с интерес, както всяка година до сега. Поздрави.
Ей за това място сме мечтали. Браво бе Милчо! Условията са достатъчно примамливи. Ако и мястото ни събере, то това ще е най-добре.Тази година Копринка ще поскучае.
Пуснато на: Вто Фев 18, 2014 10:28 pm Заглавие:
+1 за Гарваница. Само надявам се "пътищата" в нашата България - северна да не ви уплашат . За Хотница, трябва да спомена че мястото е недостатъчно, има едни широки "поляни", но те са частна собственост и са засяти с земеделски култури.
Абе хора вие не четете ли в коя част на България се търси място за срещата?! Не че ме бърка, но както не веднъж съм го казвал "Проблемът на българина идва от нечетене!". Аз искам да е в гръцко или на луната - как ви се струва - място има бол. Когато се предлага от някого нещо, то това нещо трябва да отговаря на определени условия - в конкретния случай място достатъчно за всички; забележителности наоколо, където да се разходи човек; развлечения - еко-пътеки, вело-алабализми, риболов или лидки; екстри като ток, вода и тоалена; и не на последно място ангажираност. Обикновено, като пиша по дадена тема чета всичко от първа до последна страница и тогава се изказва, за да не изляза неподготвен от прочетеното на последната страница или дори в последният пост. Айде викам малко да внимаваме
Сега да уточня нещо:
- Добра Вода става като големина за среща, НО през първата част на м.Април си е студенко и през деня, особено ако няма слънце. Там става през Май месец;
- доста далеч е за много колеги, а и не е в северна Б-я;
Така, че мнението ми е, пак казвам за Паниците, а т"ва за Добра Вода го казах, че ми е най близо , в такъв смисъл. Но ако искате.... _________________ M&M - Мими и Милчо
Здравейте,
следя темата, защото силно се надявам този път да се класираме с мойте две моми китни При цялото ми уважение към авторитетни изказвания по темата, смятам, че единственото директно конструктивно мнение е на господин @Trifonov - предложена е добра географска дестинация, с условия за провеждане на срещата, развлечение и туризъм и най-вече с предложение за лично ангажиране за добра организация. Много е важно местната власт да ни осигури спокойствие, като най - малкото е дала съгласието си за масовото културно мероприятие . След като датите се наместват от само себе си по логиката на @vladostanimirov за дните между Великден и 1/6 Май, то за мен е най - удачно това да са 11,12 и 13 Април.
Поздрави и успех!
На Добра вода през април студено,а на Паниците под връх Ботев как е през април.Има ли вода, ток,вело и други алабализми.Четем,предлагаме и обсъждането продължава.Да не превръщаме кемперизма и караванинга както на последно става модерно, с кемпер на паркинга на СПА. _________________ Важно е да си готин! Люси и Коци
0895587348
Мога да спретна едно състезание по ориентиране или коло- ориентиране, ако има желаещи. А може и т.н. ориентиране- бирария. Намираш няколко контролни знака, връщаш се пиеш една бира и тогава продължаваш за следващите няколко кръкчета. С велосипед ще е малко опасно. Последния черпи.
Дамм, в гръцко сте били, ама още не съм бил излюпен кемперист - пък к'во ми пречи да искам отново Дори да не уважим предложението на Трифонов той получава моите големи адмирации (така вика журито на Х-Фактор на "евала-та" -б.р.) за мерака с който се впусна в приключението. Трифонов, къде и да сме искам да те включа в "Екипа за борба с порока" - т.е. в работата с децата ни. Ще са нужни сили и за там - мисли и в тази посока, моля! Кмета и ВладоСтанимиров ще са ми нужни в екипа по посрещане на новобранците - имат опит с пилетата на грил пък и ако някой се обърка и донесе вместо от моята (т.е безалкохолна бира) от ваща да не остава зян
Пуснато на: Сря Фев 19, 2014 3:53 pm Заглавие:
Като жител в Северозападна България и аз се зачудих къде ли може да се организира такава среща наоколо и също се сетих единствено за поляната около Божите очи
Ето и още едно красиво място наблизо, ако някой не го е посещавал http://geopark-bg.com/. На нас много ни хареса. Също и Съевата дупка, мисля че това е пещерата, която най-много ме е впечатлила досега. Но не съм обиколила всички
Пуснато на: Сря Фев 19, 2014 5:36 pm Заглавие:
Предложението на г-н Трифонов за Гарваница е най приемливо.Датите от 11 до 13 април-също.Затова гласуваме за него! _________________ Спорта е вреден и опасен а работата-смъртоносна!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети