kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Имам един апел! Да не се превръщаме на една друга организация в която има председатели, заместници, отговорници и срокове. Тука според мен няма постулати и ограничения в това, кой и какво да предложи. Това, че е подхвърлено за сев. България, не означава че при преброяването и предложенията това ще се приеме. В този форум всички се опитваме да четем, според възможностите да разбираме това каето четем и най важното, всеки да предложи своето виждане и ако мнозинството избере друго от неговото предложение, според възможностите си с удоволствие да сподели радоста и удоволствието с другите. Да не се напътстваме и апострофираме, свободата във форума смятам за най-голямото постижение. А иначе съм склонен да се присъединя към предложението на Наско , защото считам, че предложението му е добро, а и организацията ще е добра.
Имам един апел! Да не се превръщаме на една друга организация в която има председатели, заместници, отговорници и срокове. Тука според мен няма постулати и ограничения в това, кой и какво да предложи. Това, че е подхвърлено за сев. България, не означава че при преброяването и предложенията това ще се приеме. В този форум всички се опитваме да четем, според възможностите да разбираме това каето четем и най важното, всеки да предложи своето виждане и ако мнозинството избере друго от неговото предложение, според възможностите си с удоволствие да сподели радоста и удоволствието с другите. Да не се напътстваме и апострофираме, свободата във форума смятам за най-голямото постижение. А иначе съм склонен да се присъединя към предложението на Наско , защото считам, че предложението му е добро, а и организацията ще е добра.
Много добро изказване, Благодаря!
Да се чете бавно и осмисли! _________________ M&M - Мими и Милчо
Тука според мен няма постулати и ограничения в това, кой и какво да предложи. В този форум всички се опитваме да четем, според възможностите да разбираме това каето четем и най важното, всеки да предложи своето виждане и ако мнозинството избере друго от неговото предложение, според възможностите си с удоволствие да сподели радоста и удоволствието с другите. Да не се напътстваме и апострофираме, свободата във форума смятам за най-голямото постижение.
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Фев 20, 2014 9:05 am Заглавие:
Съвсем коректно и колегиално е срещата тази година да е от "горната" страна на Балкана и в това надявам се няма съмнение, въпреки всички останали мотиви и причини на хора, за които това ще е затруднение да присъстват.
На мен лично, предложението на Трифонов е най-доброто/разумното/мотивираното и ще си остане такова, още повече, че той се ангажира и с организацията.
Повече изписано извън това, води до същото безплодно обсъждане като за есенната среща.
Ние също подкрепяме предложението на Наско, защото той предлага и организация.
Така че, Гарваница-11, 12, 13 април _________________ Човек може да разчита само на себе си и то не винаги
въпреки всички останали мотиви и причини на хора, за които това ще е затруднение да присъстват.
Колега, ако визираш мен, си в много голяма грешка. Аз обичам срещите, защото винаги са за по добро. Не ми пречи по никакъв повод да присъстваме където и да е било. Разполагаме с време, и винаги сме един от първите екипажи на мястото на срещата - обикновено петък преди обед. Поздрави. _________________ M&M - Мими и Милчо
Подозирам тук, някаква връзка и корупция ама, ако Наско изкара едно, там 50 тина литра ракия, може го уважим!
Аз това не го наричам корупция, а възмездяване. Но не си схванал идеята- не аз ще давам, а всеки ще ми носи по 1 л. та така до 50 л. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети