kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Пролетна клубна среща - 11-13 април Гарваница
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23, 24, 25  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
СандрЕли

Местожителство: БГ

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам един апел! Да не се превръщаме на една друга организация в която има председатели, заместници, отговорници и срокове. Тука според мен няма постулати и ограничения в това, кой и какво да предложи. Това, че е подхвърлено за сев. България, не означава че при преброяването и предложенията това ще се приеме. В този форум всички се опитваме да четем, според възможностите да разбираме това каето четем и най важното, всеки да предложи своето виждане и ако мнозинството избере друго от неговото предложение, според възможностите си с удоволствие да сподели радоста и удоволствието с другите. Да не се напътстваме и апострофираме, свободата във форума смятам за най-голямото постижение. А иначе съм склонен да се присъединя към предложението на Наско , защото считам, че предложението му е добро, а и организацията ще е добра.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Коци
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Айтос

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 6:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да се има в предвид при избора на място .че април е дъждовен и на една поляна няма да може да се излезе ако завали
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: БГ- ВЕЛИНГРАД

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

СандрЕли написа:
Имам един апел! Да не се превръщаме на една друга организация в която има председатели, заместници, отговорници и срокове. Тука според мен няма постулати и ограничения в това, кой и какво да предложи. Това, че е подхвърлено за сев. България, не означава че при преброяването и предложенията това ще се приеме. В този форум всички се опитваме да четем, според възможностите да разбираме това каето четем и най важното, всеки да предложи своето виждане и ако мнозинството избере друго от неговото предложение, според възможностите си с удоволствие да сподели радоста и удоволствието с другите. Да не се напътстваме и апострофираме, свободата във форума смятам за най-голямото постижение. А иначе съм склонен да се присъединя към предложението на Наско , защото считам, че предложението му е добро, а и организацията ще е добра.

thumb up Много добро изказване, Благодаря! Bravos

Да се чете бавно и осмисли!
yankomav

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 8:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте.ние като за първи път ще ние интересно да присъстваме и сме за пещера Гарваница.
Върнете се в началото
Ilcho

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

+1 за Гарваница и от нас.
Върнете се в началото
North wind
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 9:20 pm    Заглавие: Малко инфо за Гарваница :) Отговорете с цитат

Миналото лято я припикахме Smile

Удобно място за диво къмпингуване.

Прилична гледка.

Каменист /твърд/ терен.

Уникални диви кактуси.

Достъпност до дъното на пещерата /за подвижни хора/.

Ниско ниво на обезопасяване /неподходящо за малки деца в близост/.

Опции: Изоставени навеси и чешма.
Върнете се в началото
Kmeta
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2014 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Подозирам тук, някаква връзка и корупция ама, ако Наско изкара едно, там 50 тина литра ракия, може го уважим! Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
espace

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

СандрЕли написа:
Тука според мен няма постулати и ограничения в това, кой и какво да предложи. В този форум всички се опитваме да четем, според възможностите да разбираме това каето четем и най важното, всеки да предложи своето виждане и ако мнозинството избере друго от неговото предложение, според възможностите си с удоволствие да сподели радоста и удоволствието с другите. Да не се напътстваме и апострофираме, свободата във форума смятам за най-голямото постижение.

big bravo Shocked Ама дали е така Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
mulenceto

Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 9:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Съвсем коректно и колегиално е срещата тази година да е от "горната" страна на Балкана и в това надявам се няма съмнение, въпреки всички останали мотиви и причини на хора, за които това ще е затруднение да присъстват.
На мен лично, предложението на Трифонов е най-доброто/разумното/мотивираното и ще си остане такова, още повече, че той се ангажира и с организацията.
Повече изписано извън това, води до същото безплодно обсъждане като за есенната среща.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
krasimir64
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: БГ ВАРНА

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 9:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Подкрепяме Наско за Гарваница а датите 11. 12.13 април camper
petar_kolev
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: BG Габрово

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 10:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние също подкрепяме предложението на Наско, защото той предлага и организация.
Така че, Гарваница-11, 12, 13 април Bravos motor
plaskom

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 11:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mlajo написа:
Предложението на г-н Трифонов за Гарваница е най-приемливо.Датите от 11 до 13 април-също.Затова гласуваме за него!

+1 thumb up
Върнете се в началото
Trifonov

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като имах запитване за настаняване в региона- малко инфо.

В с. Горско Сливово- 1 км. от мястото http://www.devetakiplateau.org/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=94&lang=bg

В с. Кърпачево- 3 км. от мястото и в Крушуна на 10 км http://www.rooms.bg/hoteli-krushuna.html

Информация за местността- Деветашко плато http://www.devetakiplateau.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=2&lang=bg

и още http://www.devetakiplateau.org/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=3&lang=bg
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: БГ- ВЕЛИНГРАД

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mulenceto написа:
въпреки всички останали мотиви и причини на хора, за които това ще е затруднение да присъстват.

Колега, ако визираш мен, си в много голяма грешка. Аз обичам срещите, защото винаги са за по добро. Не ми пречи по никакъв повод да присъстваме където и да е било. Разполагаме с време, и винаги сме един от първите екипажи на мястото на срещата - обикновено петък преди обед. Поздрави.
Trifonov

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kmeta написа:
Подозирам тук, някаква връзка и корупция ама, ако Наско изкара едно, там 50 тина литра ракия, може го уважим! Shocked

Аз това не го наричам корупция, а възмездяване. Но не си схванал идеята- не аз ще давам, а всеки ще ми носи по 1 л. та така до 50 л. Twisted Evil
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23, 24, 25  Следваща
Страница 5 от 25

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети