kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Ремаркето е с размери 2.60х1.60 - току що е регистрирано, с преглед и гражданска за 3 месеца.
Когато се разпъне става с 2 спални помещения за 4 човека, отпред има голяма палатка около 20 м2 кадето се разполага кухненски модул с мивка, котлони на газ и шкафчета.
Общо към 40м2 в разпънат вид.
Ремаркето е в отлично състояние, с 4 помощни крака, горещо поцинковано шаси на торсионно окачване, резервно колело, люлеещ теглич с инерционна спирачка и помощно колело.
ЦЕНА ЗА ФОРУМА - 1450 ЛЕВА
Има опция, ако някой иска всичката вътрешност / палатки, котлони, рейки, шкафчета / да предложи цена, защото искам да го изтърбушя и да го правя с шпригли и брезент.
Пуснато на: Пон Фев 24, 2014 7:28 pm Заглавие:
Такаа, дойде време да преправям ремаркето - търся майстор да ми направи металната конструкция за брезента от алуминиеви профили?
Ще съм благодарен за идеи...
Колега, след като си решил да го разхвърляш кажи ми моля те каква цена би искал на допълнителната кутия която се закача - тази дето е като шкаф и какво има на нея? От какво е направена също ми е важно?
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Вто Фев 25, 2014 11:43 am Заглавие:
Ice Man написа:
Колега, след като си решил да го разхвърляш кажи ми моля те каква цена би искал на допълнителната кутия която се закача - тази дето е като шкаф и какво има на нея? От какво е направена също ми е важно?
Пуснато на: Вто Мар 04, 2014 10:52 pm Заглавие:
Нещо такова - размери: д-2,60 ш-1,50 в - 1,80
Иначе кутията е наистина кухненски бокс, има котлони и мивка, а под тях шкафче.
Изработена е от пластмаса, отгоре неръждавейка, а отпред при шкафовете от лек шперплат.
За цена - ако някой вземе всичко на куп, т.е палатки колчета + кухненският бокс - 300 лева !
Търся някой да ми преправи ремаркето, като на снимката горе.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети