kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Продавам палатка Родопа 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Други
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Daniel

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Фев 20, 2014 9:35 pm    Заглавие: Продавам палатка Родопа 4 Отговорете с цитат

Здравейте,

Отскоро съм собсвеник на каравана. Та от много подбиране да е под 750 кг., да е пластмасова, да е с тоалетна и да е ..... евтина и т.н. ........ я взех без форселт.

Планът ми беше през зимните месеци да прерботя във форселт (или поне в елегантен навес) една палатка която имам от мноооого време. Тя е огромна и има много материал - както колчета така и плат, прозоречен материал и комарници. Минало ми е времето за палатка и просто няма да я ползвам.
Мои приятели ме разубедиха да не я "съсипвам", тъй като това което за мен не е може да е ценно за друг. По добре било да я продам на палаткаджия, а аз да си търся форселт - малък - 6 метра по шнура.

Казано с други думи, ако някой има нужда от голяма палатка (макар и на години) съм склонен на сериозен коментар за член на клуба.
Ползвана е общо 7 -8 дни. Имам спомен за дефект в ляво от входа.
Чакам да изсъхне времето да я разпъна за проверка на състоянието и ще кача снимки.
http://prodavalnik.com/palatka-rodopa-4-i42799021
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Daniel

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2014 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Използвах хубавото време да направя някоя снимка на палатката
Не е изпъната с въжетата, защото я извадих само да проверя дали всичко е наред и налично.

и тук http://prodavalnik.com/palatka-rodopa-4-i42799021

Обявата ще е актуална до края на април. После безвъзвратно ще се превърне в сенник на караваната.

п.с. само да напомня, за сериозния коментар на цената за член на клуба.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Kmeta
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2014 8:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не продавай палатката, Даниеле! Може си я ползваш за гараж на караваната! Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Други Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети