kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Ка ра ва на, ка ра ва на, колата (4м) подпря ,караваната (6м без теглича ) не подпря , верно на рупите ама си имаше бая дупчица.
Ха-ха, купих си къса каравана за да ходя по язовирите за риба. Откакто имам каравана - риболов няма. Моята е 4.2м, а на Милен 6м. А познайте на коя каравана стабилизаторите изораха поляната при преминаването през въпросната дупка, а де? Първия познал, без присъстващите да ме черпи бира , кенче, че да е студено. _________________ M&M - Мими и Милчо
Пуснато на: Сря Апр 23, 2014 8:03 am Заглавие:
Любим модел, огромна баня, прилично задно легло. Доста е напудрен накой дали го е виждал наживо? За протокола - не е за риба това животно и има голям минус двигателя е без турбо.
Регистриран на: 20 Яну 2014 Мнения: 269 Местожителство: София и Стара Загора
Пуснато на: Съб Апр 26, 2014 10:00 pm Заглавие:
Привети,
ето още питания:
Караваната в линка ме заинтригува, понеже има две отделни спални, като има и подвижна преграда.
Някой от Вас бил ли е в подобно изпълнение и доколко наистина са отделени местата за спане?
Има ли конкретни модели и марки, които са такова изпълнение-с отделени спални помещения?
Предварително благодаря на отзаовалите се.
Да има. Моята е такава. Преградата е по-скоро да не се вижда,но не и да не се чува. Е зависи какви са възможностите на хъркащия в "съседното" помещение.
Пуснато на: Съб Апр 26, 2014 11:50 pm Заглавие:
danchoid написа:
Да има. Моята е такава. Преградата е по-скоро да не се вижда,но не и да не се чува. Е зависи какви са възможностите на хъркащия в "съседното" помещение.
за жалост се чувам в апартамент в две отделени спални с коридор...
Но все пак е някакво уединение, а и мразя да спя с някои в едно легло...
Който му се спи в караваната-давам тапи за уши
Значи си доволен-така да разбирам?
Нмаерих и няколко по хубави, но всички са сериозен метраж-6-7 метра...
май няма да успея да си задоволя всички прищевки, ами по добре да почна да приоритизирам
По добре да има преграда според мен. Аз съм доволен. Може да я затваряш може и да я оставяш отворена въпрос на избор. Като я няма обаче нямаш избор. Но дори да няма такава винаги можеш да си монтираш една врата хармоника или нещо друго.Вратата /преградата/не е най-важния критерий . Гледай по-важните неща. Да няма течове , да има форселт , да ти пасва разположението спрямо членовете на семейството ти. Врата е бял кахър. Успех в търсенето!
Колега това е най функционалната каравана както самата каравана така и изпълнението и вътре.Моята е същата и понеже ставам рано а жената обича да спи по до късно я затварям в спалнята с вратите и се разполагам с по голямата част от караваната без да и преча. Ще останеш доволен. А и е проходима за риболовни места.
Пуснато на: Нед Апр 27, 2014 12:41 pm Заглавие:
Hobos написа:
Колега това е най функционалната каравана както самата каравана така и изпълнението и вътре.Моята е същата и понеже ставам рано а жената обича да спи по до късно я затварям в спалнята с вратите и се разполагам с по голямата част от караваната без да и преча. Ще останеш доволен. А и е проходима за риболовни места.
Много благодаря за мнението !
Определено звучи добре, а и каквото ми трябва.
Имам още няколко подобни за чудене:
Тази ме заинтригува защото пише бойлер, а и най вероятно има печка с фурна-Само, че това че е английска не знам дали е много добре...различни стандарти и т.н.
http://www.mobile.bg/91391078543736461
Отпуска съм десетина дена и съм решил да почна да обикалям за каравана.
Колега ще си позволя да ти дам съвет ако прецениш го имай в предвид.Каравана се купува с човек който има опит, той гледа с "други" очи, потърси съдействие. В повечето обяви търговците са некоректни. Като отидеш на место се оказва съвсем различно. Ако трябва да обикаляш и в други градове ,ще установиш , че има много "таралясници" пък и ще пръснеш пари за още една каравана и колко време ще ти отнеме да ходиш от град на град не знам. Хубаво ще бъде да намериш от София, но понякога търсената каравана се оказва на другия край на България. Повечето от колегите във форума ще ти съдействат да направят първичен оглед, просто трябва да им звъннеш и да ги помолиш за услуга. Аз съм от гр.Аксаково на 2км от Варна, така че ако харесаш нещо от тук ще съдействам с каквото мога. Просто пиши на лични.
Пуснато на: Нед Апр 27, 2014 8:34 pm Заглавие:
[quote="danchoid"]
Catch22 написа:
Hobos написа:
Отпуска съм десетина дена и съм решил да почна да обикалям за каравана.
Колега ще си позволя да ти дам съвет ако прецениш го имай в предвид.Каравана се купува с човек който има опит, той гледа с "други" очи, потърси съдействие. В повечето обяви търговците са некоректни. Като отидеш на место се оказва съвсем различно. Ако трябва да обикаляш и в други градове ,ще установиш , че има много "таралясници" пък и ще пръснеш пари за още една каравана и колко време ще ти отнеме да ходиш от град на град не знам. Хубаво ще бъде да намериш от София, но понякога търсената каравана се оказва на другия край на България. Повечето от колегите във форума ще ти съдействат да направят първичен оглед, просто трябва да им звъннеш и да ги помолиш за услуга. Аз съм от гр.Аксаково на 2км от Варна, така че ако харесаш нещо от тук ще съдействам с каквото мога. Просто пиши на лични.
Колега, благодаря ти най искренно за предложената помощ и доброто обяснение.
Хубаво е че във форума има такъв дух и взаимопомощ-това е основната цел на всеки един форум(по моему).
Ще избера някоя и ще пиша по конкретно искайки съвети.
Пуснато на: Пон Апр 28, 2014 11:02 pm Заглавие:
Catch22 написа:
Привети,
ето още питания:
Караваната в линка ме заинтригува, понеже има две отделни спални, като има и подвижна преграда.
Някой от Вас бил ли е в подобно изпълнение и доколко наистина са отделени местата за спане?
Има ли конкретни модели и марки, които са такова изпълнение-с отделени спални помещения?
Предварително благодаря на отзаовалите се.
Пуснато на: Пон Апр 28, 2014 11:38 pm Заглавие:
Milen Iliev написа:
Абе клега той сезона за рибата го откриват другиден а ти още се чудиш, закачай нещо на теглича и газ.Виж само легло да има
Аааа-има още две седмици
Ще станат нещата-досега 38 годиН без каравана съм изкарал, ще се справя някак и сега, докато не съм сигурен, че си взимам това което искам
а и с толкова малко гьолове и толкова много рибари, то май само на платена любов трябва да се ходи
Междудругото твоята каравана е над 5 метра нали така... че тия дето се оглеждам в тях са все по 5 и 5,5 метра...
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 4 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети