kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 25 Май 2009 Мнения: 935 Местожителство: Благоевград/Дупница
Пуснато на: Чет Дек 11, 2014 9:38 pm Заглавие:
vladostanimirov написа:
Много ми е мъчно за Боби долна черта 27 и за Боби - Джедая от Приморско... С такъв кеф и плам се регнаха във форума ,а напоследък ги няма. Липсват ми.
Кемпера замина за "Скопиа"(ако се сещате елините на коя "държава" казват така) .Аз съм си тук и "там", спрях да пиша защото ме набедиха някои че съм бил от "тях", а аз не деля хората на едни или други,но... Просто ми харесва да бъда в кемпер обществото без значение дали са членове някъде или другаде. Е за сега съм без кемпер,пак станах собственик на прословутото "ремарке/палатка и така. Просто имам ново хоби/Владо,помниш ли дупнишките автотърговци със свойте автосалони/? И така нека си отгледаме бебoка и се надявам скоро да се виждаме по морета,полета и паланки.Живи и здрави всички само да сме.
Регистриран на: 25 Фев 2013 Мнения: 595 Местожителство: Стара Загора
Пуснато на: Пет Дек 12, 2014 9:58 pm Заглавие:
Владо, както ти отговорих преди време на лично, вече чета повече отколкото пиша. Предполагам, че както повечето хора в началото ентусиазма ми беше малко в повече от необходимото.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети