|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2020 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Любомир Стефанов написа: | ? Тоест моя човек? |
Като пример.
Бат Жоро има такъв доста компактен кемпер и половината свят е обиколил с него. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2020 7:48 pm Заглавие: |
|
|
loveforever написа: | Любомир Стефанов написа: | ? Тоест моя човек? |
Като пример.
Бат Жоро има такъв доста компактен кемпер и половината свят е обиколил с него. |
Ясно. Попитах така защото се разрових в форума и не видях тема с кемпера му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KFOR-Carp

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2020 9:13 am Заглавие: |
|
|
Благодаря... Нещо подобно замислям и аз. Просто трябва да се спра на някакъв модел бус. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2022 6:18 am Заглавие: |
|
|
Любомир Стефанов написа: |
Благодаря... Нещо подобно замислям и аз. Просто трябва да се спра на някакъв модел бус. |
Бусът е намерен. Мерцедес вито сега се започва проект. Благодаря на всички за отговорите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2022 10:55 am Заглавие: |
|
|
Определено ще ми е интересно да видя какви неща мислите да сложите и какво ще бъде разпределението. Витото е доста компактно и предполагам, че някои екстри или няма да ги има или трябва да са в по-семпъл вариант. А като височина - има ли някаква надстройка или буса е от по-ниските модификации? _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2022 12:05 pm Заглавие: |
|
|
loveforever написа: | Определено ще ми е интересно да видя какви неща мислите да сложите и какво ще бъде разпределението. Витото е доста компактно и предполагам, че някои екстри или няма да ги има или трябва да са в по-семпъл вариант. А като височина - има ли някаква надстройка или буса е от по-ниските модификации? |
Буса е съвсем нормален товаропътнически. Без надстройка къса база. Замислил съм и надстройката отваряема не знам точно как се казва. Скоро ще пусна тема в направи си сам за проект. Още набавям необходими материали и оборудване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2022 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Ще следя с интерес!
Виждала съм различни варианти за повдигане на покрива но доколкото разбирам вие ще правите ваш вариант. Няма да е лесно, но пък ще е интересно. Харесвам самоделните проекти и в крайна сметка, когато всичко е готово удовлетворението е много по-голямо от което и да е готово купено нещо, а и е чудесно човек да постига това което иска. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|