kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Дек 24, 2020 5:45 pm Заглавие: Търся пкривало за мотопед и слънцезащитно термо фолио .
Собственик на кемпер съм от месец май тази година.Бих искал да ми препоръчате
от къде и какво покривало за мотопед мога да намеря ,искам да е нещо качествено и да издържа и на пътуване .Също така искам да си купя и от тези слънцезащитните за преден и странични прозорци на FIAT DUKATO HYMER 2001 год.
Предварително благодаря.
Пуснато на: Съб Дек 26, 2020 10:24 pm Заглавие:
Имахме покривало за велосипеди. Слагахме го веднъж, защото Жоро все се опъваше и намираше оправдание да не го сложи. След това знаменателно поставяне, когато аз много настоятелно се застъпвах за покривалото, а Жоро се опъваше като козел на мост най-накрая натежа довода на прикапващия дъжд с изгледи за усилване. Резултата беше феноменален. Когато пристигнахме покривалото беше чисто от горе, а по вътрешната му страна и велосипедите се беше събрала вичката възможна кал и прахоляк от пътя, която посредством влагата беше прилежно фиксирана и по нй-тръднодостъпните части. Та това му беше на покривалото. Много бързо се разделихме с него. Не зная може би има други модели при които този ефект не се наблюдава, но ние определено не бяхме случили на такъв. _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети