kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте, реших да си сменя огледалата (и стъклата ) с електрически. Намерих си такива от 1999г. Дукато - единичните. Имам нужда от помощ за кабелите. Ако някой може да ми даде схема или да ми каже кой цвят кабел за какво е. Имам огледалата с буксите и съответно бутона за управление. Ама то едни кабели, едни цветове - направо като дъга. Цветовете при бутона за управление предполагам, че трябва да отидидат до съответния цвят на огледалото. Само не знам на бутона кои са захранващите + и -. Огледалата имат и подгрев. Как да го свържа и него - необходимо ли е реле или само бутон вкл./изкл.? Аналогично стои въпросът и със стъклата, но сега да подвържа огледалата, а стъклата ще ги мисля после. Ако може да кажете и как изглежда бутона за подгрева и къде се намира по таблото.
Предварително благодаря!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети