kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Фев 18, 2021 1:20 pm Заглавие:
kvp155 написа:
Чудесна тема с три мнения. Явно всеки какъвто проблем има трябва да си създаде нова тема, вместо да се порови и да прочете за неща дъвкани с години.
Уважаеми kvp155, извинявам се причиненото разстройство на психическия Ви конфорт.Следващия път когато ми е необходим съвет първо ще се допитам до вас, за да знам как да го оформя. Между впрочем живота е динамичен и всеки ден нещата се изменят, дори и в бизнеса. Така, че това което е било преди (неща дъвкани с години), вече не е същото.
Бъди здрав.
Пуснато на: Чет Фев 18, 2021 8:17 pm Заглавие:
Aleks_69 написа:
kvp155 написа:
Чудесна тема с три мнения. Явно всеки какъвто проблем има трябва да си създаде нова тема, вместо да се порови и да прочете за неща дъвкани с години.
Уважаеми kvp155, извинявам се причиненото разстройство на психическия Ви конфорт.Следващия път когато ми е необходим съвет първо ще се допитам до вас, за да знам как да го оформя. Между впрочем живота е динамичен и всеки ден нещата се изменят, дори и в бизнеса. Така, че това което е било преди (неща дъвкани с години), вече не е същото.
Бъди здрав.
Колега Aleks_69, не очаквах ни най-малко по-различен отговор, но се радвам, че сте разбрал смисълът на коментара ми.
И да, животът е диначен макар това да не променя безсмислието от създаването на нови теми, касащи вече обсъждани неща. Гого и Боби обаче са непеходни в това начинание и професионализмът им само се надгражда с времето.
Да са живи и здрави и те вие.
Поздрави и успех с възглавниците желая, а не язвителни коментари. Надявам се няма за какво да ви се извинявам.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети