| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kokteili69

Регистриран на: 29 Мар 2015 Мнения: 43 Местожителство: Ямбол тел 0888767482
|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2021 7:49 pm Заглавие: Копринка пролетно 16-18 април |
|
|
| Здравейте нещо някой да каже за пролетна среща на Копринка април идва да спазим традицията,модератора да предложи дати,чакаме със нетърпение |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Слав

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2021 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Ооо да, да Дано този път вземем, че се появим и ние  |
|
|
 |
коколандия

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2021 8:42 pm Заглавие: |
|
|
| Нека някой разбиращ да каже.....но дали едно такова събиране може да се изтълкува като нарушение за зоповедта на министъра. |
|
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2021 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Ох ... сложен е казуса!
Много лошо е положението с пандемията все още. От една страна човек се стреми да бъде разумен, защото не иска а поставя макар и неволно в риск нито близките си, нито други хора, от друга са ограничрнията и забраните като цяло, които имат своя смисъл макар и в много насоки да виждаме, че се прекрачват.
Лично аз нямам смелостта и куража да прекрачвам нито едното нито другото. Независимо от това ми се излиза с кемпера та знае ли се. Не мога да прогнозирам, но като гледам развитието на сегашния пик ми изглежда, че някъде средата на април кривата със заразените доста би следвало да падне и си мисля че при подобно развитие на нещата мерките ще се поохлабят. Ако това стане би могло да се възползваме. Вариант да има организираност на събитието макар и
символично е немислим, защото никой не иска да си слага главата в торбата, но ако няма забрана за събиране хора на открито би могло просто да нарочим уикенд с хубаво по прогноза време и от там нататък всеки на своя глава. _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
kvp155

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2021 9:10 am Заглавие: |
|
|
Вие г-жо Рибарска ми изглеждате много организиран и последователен човек, та в този ред на мисли и при проявения интерес за сбирка е добре да измислите нещо. Например, можете да организирате масово поставяне на ваксини на територията на поляната, като основателен повод за събирането на толкова хора на едно място.  |
|
|
 |
disco дядо Петьо

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2021 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Еей,kvp.ако мислите да ваксинирате правете си срещата и си спазвайте мерките на тия престъпници. Ние не сме спирали със срещите почти и слава Богу за сега нищо освен един период на кашлички,малко температура и, и ,и , абе живи сме.
Днес даже реших да си почеша езика и в моята тема “Кемперисти под карантина”че като гледам отдавна не съм “се чесъл”
Иначе,ако има среща на Копринка,сме там,но сме решили,че ще се ваксинираме,чак когато забранят да излизаме от къщи неваксинирани.
Живи!  |
|
|
 |
kacho
|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2021 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Дядо Петьо - президент!  |
|
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2021 7:41 pm Заглавие: |
|
|
KVP155 ти бъзикаш ли се? _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2021 11:45 pm Заглавие: |
|
|
О, господин Попов, както е видно сте голям ентусиаст и неизчерпаем генератор на идеи. При никакви положения дори не бих се и замислила да ви отнема честта или пък по някакъв начин да смутя възможността да реализирате тези свои идеи. Дерзайте, действайте, блеснете и най-заслужено спечелете овациите и благодарността на всички.
Арената е изцяло ваша.  _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
dusiko

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2021 11:34 am Заглавие: |
|
|
| Тази година ни пишете и нас.Чакаме с нетърпение малко да стопли времето и да си равеем крачолите по поляни и чзовири. |
|
|
 |
коколандия

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2021 11:58 am Заглавие: |
|
|
| Не съм сигурен дали няма да студено тези дни. Лично за мен варианта в края на април или началото на май е по- привлекателен. |
|
|
 |
Eli-Niki Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2021 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Края на Април е Великден и много хора сигурно си имат други планове  |
|
|
 |
SUZUKI FOREVER

Регистриран на: 29 Ное 2013 Мнения: 80 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2021 6:42 pm Заглавие: |
|
|
| Копринка си е традиция - то се знае. Ако няма локдауни или други пречки мисля , че датата 16÷18 април е подходяща-преди Цветница и Великден е , средата на април , предполага се че няма да вали сняг 😂. |
|
|
 |
Бат Жоро и Мери

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2021 11:36 pm Заглавие: клубни срещи |
|
|
Подкрепям идеята на СУЗУКИ ФОРЕВЪР 16 + 18 април . Котката ни тогава ще ражда , а те раждат когато е хубаво времето -гаранция . Наблюденията ми са от преди 55 години ,винаги в двора сме имали куче и котка . Тези животни ( без домашните )скриват шапката на синоптиците и се разгонват 60 дни преди хубавото време . Ние се смейте, ние ще сме там .  |
|
|
 |
Христо Александров

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2021 12:26 am Заглавие: |
|
|
| Тръгвам на разузнаване следващата седмица в Долината на розите. Ще докладвам. |
|
|
 |
|