kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Апр 27, 2021 4:04 pm Заглавие: Идея за великденските празници
Здравейте,
търся идея за маршрут по великденските празници. Отправна точка Русе. Време 10 дни. Посока и разстояние - без значение. Искам да заведа децата на нещо интересно - въжен атракцион, парк и най-вече басейн. Тъй като не сме обикаляли много моля за съвет къде можем да отидем и съответно къде да спрем за нощувки. Гледах Огняново, Чифлика - троянско ... Всяка информация би ми била от полза. Не търсим къмпинги - можем на диво или на паркинги. Говори се за Хисаря, Велинград, Сандански, Варвара, Павел баня, но за мен това са само едни имена. Ако може информация ще съм благодарен. Хубави празнични дни, пък дано и да се засечем Моят телефон, за тези, които не го знаят 0886333232 - ще се радвам да се видим и чуем.
Пуснато на: Сря Апр 28, 2021 9:14 pm Заглавие:
Аз ще съм в района на Сливен, и вероятно ще се кача за ден-два към язовир Жребчево. Ако минеш в района, мога да ти дам обещаните ски, и да ти показа въжения атракцион на Карандила
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети