kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Фев 15, 2021 12:09 pm Заглавие: Интегрален кемпер със задно до 3.5 тона
Здравейте,
Търсих доста из форума, но не намерих подобна тема и ще разчитам на вашата помощ и знания.
Предстои ми покупка на кемпер, към който имам конкретни изисквания, но за съжаление не мога да намеря конкретните модели, които отгварят на мойте критерии, които са следните:
- Интеграл
- Задно предаване
- Гараж
- до 3.5 тона
- минимум 4 човека за пътуване и спане
Бих се радвал да разбера конкретни модели, които знаете и отговарят на тези изисквания. Перфектния вариант за мен е Hymer B630 (около 2000г.), но съм сигурен че има и други модели, които влизат в тези изисквания.
Ще оформя списък в първото мнение на темата, за да бъде полезно на други, търсещи с подобния критерии.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети