kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Търся кемпер.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Марки, модели и разпределения, избор на кемпер или каравана
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Тонин

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2022 7:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тоя кемпер няма да има само виене от диференциала. Не е добре да се взема кемпер без да се пробва и двигателя. Ами, ако прегрява двигателя. Какво ще правите двигател ли? за тия пари, които му иска трябва да може да се пробва. Аз не бих рискувал. Плюс това тия Елнах имат сериозен проблем със течове в стените. Ей там вече филма ще е голям, защото корубата на караванната част е дървена. Това чудо трябва да го види човек, който разбира от кемпери, а не просто имал кемпер.
krassi77

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2022 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз бих дал съвет кемпера да се кара преди да се купи. Казвам го от личен опит. Не забравяйте че кемпера е къща на колела и една не малка част от времето ще минава докато пътувате с него. Може да е много шумен и да не може да се чувате вътре, може да вози твърдо, може да няма мощност да се движи нормално, може да не е устойчив на пътя...и т.н.
И аз съм купувал кемпер без да го карам и после горчиво съм съжалявал.
RADICAL

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2022 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще съм наблюдателен за течово по стените, а за каране ще видя дали няма да мога някъде по уличките да го подкарам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RADICAL

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2022 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да си се оплача. С огромно желание отидох да купувам кемпер. Въпросния Форд Дорал от обявата. Интериора ми хареса много. Външния вид беше под всякаква критика. Счупена задна броня с липсващи парчета, обелена боя на алковена. Някакъв маджун по прозорците. Снимките от обявата бяха много стари, нищо общо със сегашното състояние. Но въпреки това ангажирах едно момче от сервиза за крмпери в Суходол. Шапка му свалям, много беше в час. Отдели ми три часа. Имаше много неща за подмяна и ремонт възлизащи на около 3 500лв само по къщичката, без да зная състоянието на мотора и ходовата част. Реших, че ще го правя. Продавача ужасно сприхав, некоректен и неприятен, но бях решил, че ще го купя. Та, дадох капаро за да съм сигурен. Не успях да карам кемпера, защото нямаше платена ГО, преглед, изпуснали гуми. Но, реших, че ще го взимам без да съм го карал. Платих ГО; платих и оценка от застрахователна компания. Разбрахме се в кой ден да го прехвърлим и така. Въпреки неработещи уреди, окаян външен вид, това, че в талона пише мястото за номер на двигателя - без номер и това, че не може да се кара, аз бях решил, че го взимам. Собственика определи, кога ще е сделката, при кой нотариус и т.н. Днес сутринта трябваше да го купя, но вчера се чуваме със собственика на кемпера и той ми казва, че няма да ми го продаде. Така решил. Каза ми, че капаро не си спомня да съм му давал и ми затвори. Та, това е моята история за закупуване на първият ми кемпер от лицето Здравко Николов Добрев. И да се похваля, че моята история продължи с по-приятни емоции, защото станах днес сутринта и вече бях взел отпуска, за да купя въпросния кемпер, но тъй като това стана невъзможно, аз се разрових в нета и си харесах друг. Капарирах го и очаквам да го купя. Собственика ще пътува с него извън пределите на страната и очаквам, като се върне да сключим сделката. Тогава ще се похваля, че вече съм се напатил и не смея да говоря, преди да съм го взел.
Върнете се в началото
krassi77

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2022 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е ужасно. Какви са станали хората. Дано не сте му дал много пари за капаро. Не съм очаквал, че в кемпер средите има такива хора. Дано имате успех с другия кемпер, който сте харесали. Но пак казвам - карайте го преди да го купите.
Тонин

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2022 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Неприятно. Crying or Very sad
Аз го очаквах това и не съм изненадан. Прекалено много фактори говореха за нещо нередно. Хубавото нещо е, че не си го взел.
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2022 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Изумена съм! Shocked Shocked Shocked По точно потресена ... Evil or Very Mad
Нямам думи.

Погледнах назад в темата, но обявата май вече не е активна. А да имате случайно снимки на кемпера да го онагледим в темата.
RADICAL

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2022 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам, но незная как да ги кача.
Върнете се в началото
RADICAL

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2022 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога да ги пратя по електронна поща или вайбър.
Върнете се в началото
RADICAL

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2022 7:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимките са правени от едно момче, което работи в сервиз за кемпери. Идеята беше да ми направи оферта за отстраняване на щетите. Целия кемпер около прозорците и по ръбовете беше намазан с маджун.

htt[img]ps://i.postimg.cc/X71PXLHd/IMG-7720.jpg[/img]

Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2022 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Макар и детайлни снимките показват немалко, а първта е доста разпознаваема. Very Happy
RADICAL

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2022 9:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Обявата е качена отново на по-висока цена. Снимките са стари и не отговарят на състоянието към настоящия момент. Апелирам към евентуалните купувачи, които имат интерес към този кемпер, да бъдат внимателни и винаги с едно наум към собственика. Той се представя за нотариус, но не е.
https://m.mobile.bg/details/91642061790469406
Върнете се в началото
superMAX

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2022 9:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Иди си земи капарото! още повече е в София, а не на майната си!
RADICAL

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2022 9:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Чухме се, каза, че не си спомня да съм му давал капаро. Тези пари съм ги прежали, както и тези за майстор да го огледа, за ГО и оценка. Поне следващия купувач ще може да го кара, дори гумите му напомпах. Жив и здрав да е, хора различни. На мнение съм, че когато правиш добро, то ти се връща. Когато правиш зло, ти се връща двойно. Ще си намери майстора. Радвам се, че не се получи сделката, защото капарирах малко по-скъп кемпер, но в много по-добър вид и по-добре поддържан.
Върнете се в началото
Pol

Местожителство: с. Световрачене

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2022 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен истината е някъде по средата !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Марки, модели и разпределения, избор на кемпер или каравана Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети