|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Тонин

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2022 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Аз от 2000 ната година не капарирам нищо. Искат ли ми капаро се обръщам и си отивам. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_petroff

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2022 5:21 pm Заглавие: |
|
|
RADICAL написа: | Чухме се, каза, че не си спомня да съм му давал капаро. Тези пари съм ги прежали, както и тези за майстор да го огледа, за ГО и оценка. Поне следващия купувач ще може да го кара, дори гумите му напомпах. Жив и здрав да е, хора различни. На мнение съм, че когато правиш добро, то ти се връща. Когато правиш зло, ти се връща двойно. Ще си намери майстора. Радвам се, че не се получи сделката, защото капарирах малко по-скъп кемпер, но в много по-добър вид и по-добре поддържан. |
А , не е истина , ти верно ли ще пиеш една студена вода... Ако е такъв нагляр този продавач , си заслужава яко изгърбване...Не си оставяй магарето в калта..,търси си твойто до дупка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2022 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Не сме подписвали никакви документи за капаро. Единствения свидетел е съпругата ми. Той е много нагъл и лош човек. Въобще не желая да общувам повече с него. Не искам да си създавам неприятни емоции.
Пиша тези постове с идеята, ако мога да съм полезен за хора, които биха били евентуални купувачи на въпросния кемпер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2022 4:22 pm Заглавие: |
|
|
RADICAL написа: | Обявата е качена отново на по-висока цена. Снимките са стари и не отговарят на състоянието към настоящия момент. Апелирам към евентуалните купувачи, които имат интерес към този кемпер, да бъдат внимателни и винаги с едно наум към собственика. Той се представя за нотариус, но не е.
https://m.mobile.bg/details/91642061790469406 |
Да онагледим ...
 _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MITKO70 Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2022 12:29 am Заглавие: |
|
|
Момчето направило огледа с него ,бях аз.Не съм о караван център в Суходол,а от Хидролифт сервиз /Митко 70/😉 Важно е ,че съдбата си знае работата, въпреки многото проблеми и реши да го купи,тя го спаси 🙂 Но,този продавач,аз не бих го оставил така.....
. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2022 6:38 pm Заглавие: |
|
|
MITKO70 написа: | Момчето направило огледа с него ,бях аз.Не съм о караван център в Суходол,а от Хидролифт сервиз /Митко 70/😉 Важно е ,че съдбата си знае работата, въпреки многото проблеми и реши да го купи,тя го спаси 🙂 Но,този продавач,аз не бих го оставил така.....
. |
Продавача не е имал късмет щом ти си направил огледа.
Сигурно е умрял от злоба, след оглед от професионалист.
Съвсем малко му е трябвало да излъже някой наивник и да продаде тая кочина. Щот това не е кемпер, а кочина. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2022 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Е, време е да се похваля. От днес моето семейство сме горди собственици на кемпер. Много сме щастливи и вече нямаме търпение да отидем до някой басейн с топла минерална вода. Благодаря на всички, които са писали нещо и някога в този фирум. Бяха ми много полезни темите, обсъждани тук, при избора на кемпер. Не зная, как се качват снимки, за това не съм качил снимки на кемпера. Пожелавам ви само хубави емоции и приятни моменти !!!
редактирано от администратор |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2022 1:01 am Заглавие: |
|
|
Добавих снимките.
Честит да ви е кемпера и да ви е на късмет! Изглежда много свеж и слънчев и най-вече много по-добре от онзи предния.
Пожелавам ви много прекрасни пътувания и изживявания да направите, много безаварийни километри да му навъртите, много незабравими спомени да натрупате с него! _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2022 7:52 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за прекрасните пожеланията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2022 11:07 am Заглавие: |
|
|
RADICAL написа: | Благодаря за прекрасните пожеланията. |
Благодаря за прекрасните пожелания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krassi77

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2022 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Честит да ви е новия кемпер и да го ползвате със здраве! Много безаварийни километри и хубави преживявания да имате! _________________ Euramobil 810 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
disco дядо Петьо

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2022 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Честито колега RADIKAL,много безаварийни километра и само хубави преживявания.
На това “ нотариусче” утре мисля да му предложа оферта да му купя дарака само ми пусни на лични колко капаро си му оставил.
Мисля да му предложа такава оферта ,че да не може да ми откаже.
Ако всичко което си описал по-горе е вярно този в България освен мен няма кой да му купи боклука.
Които ме познават знаят че имам четири кемпера,още един не ме бърка.
Колекционирам развалини.
За капарото не се притеснявай,имаш го.
А оня  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alabala
|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2022 7:18 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Моля ви за мнение за този кемпер. Честно - не разбирам, за това се допитвам до вас.
https://www.mobile.bg/91667380378444061
Очевидно, не е с регистрация. Трудно ли минава регистрация?Цената надута ли е? Възможно ли е километрите да са реални?
Всяко мнение ще ми е от полза.
Благодаря ви. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pol
Регистриран на: 28 Яну 2015 Мнения: 340 Местожителство: с. Световрачене
|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2022 7:57 pm Заглавие: |
|
|
23500 км не ми се връзват. ИНаче си заслужава ако преглътнеш едната нула поне. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_petroff

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2022 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Малък , скъп , слаб мотор . кофти разположение - аз лично бих потърсил друг ...Километрите  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|