|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bestbg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2022 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Нищо не мога да кажа за реалното състояние на показаните кемпери. Не съм ги виждала.
Аз се потресох от триетажните легла. Нашия кемпер е с двуетажни и като попораснаха децата започна да им става проблем височината. При три легла едно над друго не ми се мисли какво би било. Ако човек има повечко деца докато са по-малки ще върши работа, но иначе би било е проблематично.
Ако караваните, които сте ползвали са били по-широчки и с екстри трудно ще харесате кемпер в ценовия диапазон който имате. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bestbg

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2022 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Последната ми е 2002-ра 5метрова с две големи сепарета, но почва да ме помръзква да я тегля....
Реално всичко което видях сега до 30 хиляди е текло или тече има поне по 1 мека стена или някое ъгълче до прозоре... или пък ще са му изкъртене брутално мебелите...
май май ще видя няколко бройки до към 40 000 и приключвам с търсенето  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bestbg

|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2022 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Някой от варна да е гледал този кемпер?
https://m.mobile.bg/details/91667588196759403
Меки стени от течове ме вълнуват . Днес гледах за 39000 и пак беше изгнила стената до прозореца.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bestbg

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2022 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Приключих с търсенето поредният гнилоч. Каравани 87ма година съм имал по читави от кемпери за по 30-40000 лв1995-2000г... А караваната я продадох за 3500лв. Новата ми е 2002 и исках 15 да и взема, но май се отказвам от продажбата Весели празници
П.п отидох до варна - не става... Стената зад хладилника е гнила и над двуетажното до прозореца е меко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2022 7:08 pm Заглавие: |
|
|
А тоя гледа ли го? Не е с дървена коруба като повечето дето си гледал. Аз лично тия, които си ходил да гледаш , дори няма да се помръдна да отида да ги видя. Има 20 марки Кемпери, дето са такъв леш още от нови. Дървена конструкция и пълна евтиния на изработката. Търси си кемпер изпълнен от панелна конструкция без дърво в нея.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91669026207781285&slink=qmto5w _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bestbg

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2022 8:30 am Заглавие: |
|
|
Тонин написа: | А тоя гледа ли го? Не е с дървена коруба като повечето дето си гледал. Аз лично тия, които си ходил да гледаш , дори няма да се помръдна да отида да ги видя. Има 20 марки Кемпери, дето са такъв леш още от нови. Дървена конструкция и пълна евтиния на изработката. Търси си кемпер изпълнен от панелна конструкция без дърво в нея.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91669026207781285&slink=qmto5w |
Този не съм го гледал. Реално най много за до 40к ми хареса един интеграл от СРИМ АУТО. Понеже 40 000 надвишават доста идеята ми за бюджета който ми се дава за кемпер реших просто да погледна в този ценови диапазон как са. Реално почти всичко има поне една изгнила стена. Реално ако има нещо не изгнило бих гледал до 25-30000 които съм склонен да дам веднага. Има един в суходол за 29000 който не тече и не е текъл, но вътре са му разлепени много от фурнирите и ми идва прекалено дълъг. Конструкцията на кемперите които гледах са същите като на караваната ми, а тя няма място с проблем. При положение че предишната ми беше 87-ма и пак нямаше течове, по предишната 94-та ... направо се чудя защо е така с тези кемпери Този кемпер който си пратил разликата му е че няма кедровите лайстни за снадки на тенекетата? Някои кемпери ми направи впечатление че алуминият отвън им е на дупчици, значи от вътре толкова влага има че е изгнил.
А някак си нещо немога да преодолея мисълта че 40 000лв за нещо на 20-23г ... честно казано предпочитам чисто нов детфлес каравана за 13000евро Може и аз да бъркам нещо, но ако изпадне нещо читаво в моят ценови диапазон бих отделил време да го видя.... за сега няма май такива изгледи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bestbg

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2022 9:13 am Заглавие: |
|
|
Не ми дава да си редактирам мнението. Ето този софийският много ми харесва, но както казах бюджета говори друго
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91667398980456918&slink=qne1gx
bestbg написа: | Тонин написа: | А тоя гледа ли го? Не е с дървена коруба като повечето дето си гледал. Аз лично тия, които си ходил да гледаш , дори няма да се помръдна да отида да ги видя. Има 20 марки Кемпери, дето са такъв леш още от нови. Дървена конструкция и пълна евтиния на изработката. Търси си кемпер изпълнен от панелна конструкция без дърво в нея.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91669026207781285&slink=qmto5w |
Този не съм го гледал. Реално най много за до 40к ми хареса един интеграл от СРИМ АУТО. Понеже 40 000 надвишават доста идеята ми за бюджета който ми се дава за кемпер реших просто да погледна в този ценови диапазон как са. Реално почти всичко има поне една изгнила стена. Реално ако има нещо не изгнило бих гледал до 25-30000 които съм склонен да дам веднага. Има един в суходол за 29000 който не тече и не е текъл, но вътре са му разлепени много от фурнирите и ми идва прекалено дълъг. Конструкцията на кемперите които гледах са същите като на караваната ми, а тя няма място с проблем. При положение че предишната ми беше 87-ма и пак нямаше течове, по предишната 94-та ... направо се чудя защо е така с тези кемпери Този кемпер който си пратил разликата му е че няма кедровите лайстни за снадки на тенекетата? Някои кемпери ми направи впечатление че алуминият отвън им е на дупчици, значи от вътре толкова влага има че е изгнил.
А някак си нещо немога да преодолея мисълта че 40 000лв за нещо на 20-23г ... честно казано предпочитам чисто нов детфлес каравана за 13000евро Може и аз да бъркам нещо, но ако изпадне нещо читаво в моят ценови диапазон бих отделил време да го видя.... за сега няма май такива изгледи. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2022 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Надхвърля но е с панелна конструкция и си заслужава парите. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zlato

Регистриран на: 28 Авг 2013 Мнения: 289 Местожителство: Baden bei Wien
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zlato

Регистриран на: 28 Авг 2013 Мнения: 289 Местожителство: Baden bei Wien
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2023 8:52 pm Заглавие: |
|
|
никой ли не гледал този кемпер на място? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2023 12:42 am Заглавие: |
|
|
Не съм гледала кемпера, но напоследк ми прави впечатление, че хубавите екземпляри бързо изчезват от пазара. Така на снимки кемперчето изглежда доста симпатично, и ако сте м се меракландисали е по-добре да го видите педи някой друг да си го е познал. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|