kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Наближава ваканцията на децата и правим планове как да я оползотворим с кемпера. За къпане на море още не е приятно и оставаме на сушата. Замислили сме централна южна България за няколко дни.
Ако има други желаещи, може да се видим.
Поздрави!
Пуснато на: Вто Мар 22, 2022 7:55 pm Заглавие:
Пролетната ваканция е едно много хубаво време за ходене из южна България - тепературите са притно топли и само вечер става по-студено, а наоколо всичко цъфти и е много красиво. Ако се де още малко по на юг и за море става. Пробвали сме го, но къпането е само набързо като за адета.
На мен все още ми е много неопределено като възможност за подобно мероприятие, но определено се размечтах. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Нед Апр 03, 2022 7:46 am Заглавие:
Аз днес тръгвам към Метеора. Жената не е ходила. После ще завъртим за ден-два по разни архелогически забележителноси и края на седмицата ( петък,събота,неделя) ще завършим през Рупите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети