kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Сърбия, Босна, Словения, Италия, Германия,Австрия, Унгария и

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Пътувания в чужбина
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коколандия

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2022 8:56 pm    Заглавие: Сърбия, Босна, Словения, Италия, Германия,Австрия, Унгария и Отговорете с цитат

Здравейте,

Плнирам следващата седмица да тргна на обиколка на запад, и търся престни впечатления. Доколкото разбирам сърбите продължават с номерата и измислени сервизи.... въпроса е как е по-нагоре. ?

Плана е София, Ниш, Дървен град, Вишеград, Мостар, Плитвице, парк Уна, Простойна яма, Риека, едно ждрело над Блед, после нагоре към Инсбуг, Фосе, Аутбург, Нюмберг, един аквапарк до Линц, Виена, Будапеща и прибиране през Тимишора. Естествено пътьом имам набелязани доста спирки, ни винаги има място за нова идея.

Мисля да отделя около месец за тази обиколка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2022 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Звучи чудесно. Не мога да съм полезна с информация защото доста отдавна сме обикаляли из тея места, но ви пожелавам много късмет, много незабравими изживявания и купища спомени за които да си спомняте с усмивка!
petrovi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Аугсбург,Германия

МнениеПуснато на: Нед Юни 26, 2022 11:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте колега Коколандия,
ако Аутбург е Аугсбург в Германия ви препоръчвам да му отделите поне един цял ден.Градът е един от най-старите в Германия и има много красив център и широк център.Може да намерите в park4nitht удобен кемперстоп,където да оставите кемпи.Не е скъп.От там може с градския транспорт да обиколите целият град,според интересите ви.Препоръчвам ви да си купите карти от 9€ ,които са за цял месец(при вас от 1-31юли)и важат за ЦЯЛА Германия за ВСИЧКО ,що се движи на колела- влакове,трамваи,автобуси,градски железници(S Bahn),метро (U Bahn). Само без влаковете ICE-експресите.Продава ги всеки билетавтомат на всяка спирка.Може да си изберете познат на вас език.
За Нюрнберг също ви препоръчвам да си отделите един ден- мноогоо е красив.Ако си падате по старата част в немските градове ще останете очаровани-малки тесни улички покрай реката,симпатични кафенета,една дузина стари мостове.И това е пешеходна зона,без да ти се мотаят коли в краката.
Бих ви препоръчал горещо от Аугсбург до Нюрнберг да отидете с влак(със същите карти).Влаковете са на около 2часа и пътувате около 2часа.Така отпада търсенето и настаняването в кемперстоп в Нюрнберг.Пък и с влак е много удобно и бързо(по-бързо и безгрижно,отколкото с кола).И вечерта се връщате при кемпи.Оставяйте го спокойно,разбивания са изключени.Тук не е Италия!
И още две важни неща:
1.Спазвайте знаците за движение и ограниченията на скороста-полицаи няма да видите,но няма да видите и камерите.
2.Ковид психозата мина,никакви сертификати.Маски FFP2 само в обществения транспорт.
Желая ви приятно пътуване и разглеждане.Ако мога с още нещо да ви бъда полезен съм насреща.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
коколандия

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2022 4:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много благодаря за информацията. Също така съм задължен на колегата, който ми се обади по телефона и близо час рисувахме по картата. Мисля че програмата е сглобена. Понеделник тръгвам, и като се върна ще имаме пресна информация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Пътувания в чужбина Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети