kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Съб Юни 25, 2022 8:56 pm Заглавие: Сърбия, Босна, Словения, Италия, Германия,Австрия, Унгария и
Здравейте,
Плнирам следващата седмица да тргна на обиколка на запад, и търся престни впечатления. Доколкото разбирам сърбите продължават с номерата и измислени сервизи.... въпроса е как е по-нагоре. ?
Плана е София, Ниш, Дървен град, Вишеград, Мостар, Плитвице, парк Уна, Простойна яма, Риека, едно ждрело над Блед, после нагоре към Инсбуг, Фосе, Аутбург, Нюмберг, един аквапарк до Линц, Виена, Будапеща и прибиране през Тимишора. Естествено пътьом имам набелязани доста спирки, ни винаги има място за нова идея.
Пуснато на: Съб Юни 25, 2022 9:26 pm Заглавие:
Звучи чудесно. Не мога да съм полезна с информация защото доста отдавна сме обикаляли из тея места, но ви пожелавам много късмет, много незабравими изживявания и купища спомени за които да си спомняте с усмивка! _________________ Магия в лилаво
Здравейте колега Коколандия,
ако Аутбург е Аугсбург в Германия ви препоръчвам да му отделите поне един цял ден.Градът е един от най-старите в Германия и има много красив център и широк център.Може да намерите в park4nitht удобен кемперстоп,където да оставите кемпи.Не е скъп.От там може с градския транспорт да обиколите целият град,според интересите ви.Препоръчвам ви да си купите карти от 9€ ,които са за цял месец(при вас от 1-31юли)и важат за ЦЯЛА Германия за ВСИЧКО ,що се движи на колела- влакове,трамваи,автобуси,градски железници(S Bahn),метро (U Bahn). Само без влаковете ICE-експресите.Продава ги всеки билетавтомат на всяка спирка.Може да си изберете познат на вас език.
За Нюрнберг също ви препоръчвам да си отделите един ден- мноогоо е красив.Ако си падате по старата част в немските градове ще останете очаровани-малки тесни улички покрай реката,симпатични кафенета,една дузина стари мостове.И това е пешеходна зона,без да ти се мотаят коли в краката.
Бих ви препоръчал горещо от Аугсбург до Нюрнберг да отидете с влак(със същите карти).Влаковете са на около 2часа и пътувате около 2часа.Така отпада търсенето и настаняването в кемперстоп в Нюрнберг.Пък и с влак е много удобно и бързо(по-бързо и безгрижно,отколкото с кола).И вечерта се връщате при кемпи.Оставяйте го спокойно,разбивания са изключени.Тук не е Италия!
И още две важни неща:
1.Спазвайте знаците за движение и ограниченията на скороста-полицаи няма да видите,но няма да видите и камерите.
2.Ковид психозата мина,никакви сертификати.Маски FFP2 само в обществения транспорт.
Желая ви приятно пътуване и разглеждане.Ако мога с още нещо да ви бъда полезен съм насреща.
Пуснато на: Чет Юни 30, 2022 4:44 pm Заглавие:
Много благодаря за информацията. Също така съм задължен на колегата, който ми се обади по телефона и близо час рисувахме по картата. Мисля че програмата е сглобена. Понеделник тръгвам, и като се върна ще имаме пресна информация.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети