kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Юли 07, 2025 3:22 pm Заглавие:
На снимки изглежда много свежо и спретнато. Разпределението е хубаво. Жалко, че не се въртят предните седалки, защото спорд мен тези диванчета не са много удобни за седене заради по-правите облегалки. При тази възраст е добре да се провери захвата на багажника за колела. С времето таз става проблем. Нямам лични впечатления от търговеца или конкретния кемпер. Дават го като година 2006, а тази муцуна обикновено е до 2004г. И тоалетната е от по-стария модел. Не че са проблеми, просто ми правят впечатление. За мен кемпера е по-стар от обявеното. Иначе ако състоянието е като на снимките и всичко работи мисля че цената е ок. _________________ Магия в лилаво
Благодаря Дани.
За това го гледам, защото е свеж. Четох твои коментар за диванчето...
Ще видя багажника непременно.
Регистрацията е тази по талон, вероятно е залежал в склада. Реалното производство ще е около 2004;2005та, защото е евро 3 _________________ "Където се мерят --- не си подавай...."
Имам за продаване Euramobil 635VB с Ducato 2.8, без течове и миризми, личен. Първа рег. 2000г
Благодаря, но с по старите имам проблем с изнамирането на части, заради това се оглеждам за малко по нов. _________________ "Където се мерят --- не си подавай...."
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети