kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 11:29 am Заглавие: Клубни срещи 2010.
За тази година предвиждам организиране на пролетна и есенна клубни срещи.
Пролетна клубна среща е предвидена на 22-24 май с.Горно Трапе - при Анани.
Есенна клубна среща е предвидена на 3-5 Септември/при нужда може да се кригира датата/ яз.Копринка.
Освен това съм отворен за други срещи, който има желание може да организира и ще ги включим в календара. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com
Здравейте, аз досега не съм бил на клубни срещи и не знам редно ли е да правя предложение за промени, но за септември евентуално, не може ли да е със седмица по-късно клубната среща, че е много удобна първата седмица на септември за последно моренце в Гърция, прдполагам ще има и други такива като нас. Поне тази година видях не малко български кемпери в Гръцко.
Иначе съм голям мераклия за клубните срещи и отсега искам да потвърдя присъствието ни на първата такава през май _________________ Кеф цена няма
Стефане, това което казваш важи с пълна сила и за май месец :-). Още за Гергьовден се изсипват плажуващи в Гърция, справка миналата година за 6 дена (Голямата Ваканция) се изредиха 60 ли 70 ли кемпера на Аспровалта.
Няма спор, стане ли топло и народа почва да гони плажа, с изключение може би на нас морските, че ни плацика морето под прозореца. Едно ще ти кажа - това са официални клубни срещи, на тях клуба се събира и е голям кеф, но недей да се настройваш така че едва ли не 'да дойде датата тогаз ще се съберем'. Огледай се кой е около теб, събирайте си се, много пъти са се случвали 'клубни' срещи без да са в някакъв официален календар. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Регистриран на: 24 Фев 2010 Мнения: 85 Местожителство: Стара Загора,с.Яворово
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 9:15 pm Заглавие:
Здравейте!
Искам да попитам дали съм клубен член ,защото гледам на другите под потр.име има примерно:клубен член с кемпер
клубен член с каравана
а под моето нищо непише
1.За събиранията за есента съм 99% сигурен за яз.Копринка
2.За пролетта имали снимки от Горно Трапе къде е,лесен ли достъпа до там-за там съм 50% че ще дойда.
И накрая ако несъм клубен член как да стана,защото точка 1 и 2 трябва да отпаднат.
Как ще отпадат точките бе човек???Тук няма нито един,на когото на челото да пише"клубен член"! А всичките сме "членове" на този клуб.
Щом вече имаш написан и един пост тук,значи и ти си член.
А относно Г.Трапе-това е на 4км от Троян,и на тебе ще ти е удобно през Беклемето.Мястото е хубаво,още повече че е на един брадат заралия!!!
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 9:25 pm Заглавие:
dobrevi написа:
Здравейте!
Искам да попитам дали съм клубен член ,защото гледам на другите под потр.име има примерно:клубен член с кемпер
клубен член с каравана
а под моето нищо непише
1.За събиранията за есента съм 99% сигурен за яз.Копринка
2.За пролетта имали снимки от Горно Трапе къде е,лесен ли достъпа до там-за там съм 50% че ще дойда.
И накрая ако несъм клубен член как да стана,защото точка 1 и 2 трябва да отпаднат.
Поздрави
Здравейте,
За потребителите на форума, които са пожелали да включат кемперите(караваните) си в клубната галерия се появява и такава отметка в профила. Ако желаете да ви направя такъв профил е необходимо да ми изпратите снимки и данни за вашата каравана на мейла dany.7@abv.bg _________________ Магия в лилаво
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 1 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети