|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nio
|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2016 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Най - добрата комбинация според мен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spusak
Регистриран на: 11 Юни 2014 Мнения: 68 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2016 8:35 am Заглавие: |
|
|
Определено сте направили чудесен избор! Липсва само платформата с автомобил и лодка закачена за караваната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marginal

Регистриран на: 18 Фев 2016 Мнения: 361 Местожителство: София, България
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trifonov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mulenceto

Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Седя си в парка в Пловдив, караваната е на Кисимови дупки... С две по 5 дни отпуск имаме вече 6500 километра, като имаме само едно излизане от БГто до Гърция... За мобилностите си разсъждавам... Мисля, че бих се отказал от малката караванка единствено за възможно най малкия кемпер, осигуряващ ми местата за спане и постоянно сепаре. И Баня!!! Щото караваната е проблем единствено и само за навиране и маневриране тук там, ама такъв проблем е и големия кемпер... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Мобилностите са в главата, а не в това кемпер или каравана. Ние навремето като нямахме нито кемпер нито каравана джиткахме с едно комби.
В момента има две неща с които съобразяваме ползването на кемпера - финансите в раздел"пътуване" и работата(щото тия неща не зависят от нас). Всичко останало се прави така, че във всеки един момент да можем да потеглим. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Говоря чисто технически за кемпери и каравани. Нали такава е темата Иначе чисто философки мога да развия темата, че има хора, които са много по мобилни от нас, без да излизат от дома си  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Чусто технически най-добре е кемпер на базата на Унимог.  _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Какво е Унимог? Нещо като Всичкимож?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalinntv

|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Унимог е такова нещо, с което ако тръгнеш от София до Крапец, по средата на пътя ще спреш да се самоубиеш.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2017 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Аха, видях го. Вярно, че е всичкомог Ама и разбирам за самоубийството.
Едно време карах Чероки, 2,5 бензин. Някакво вехто. И беше с големи грапави гуми. Не, ме не се окопаваше и с тях навсякъде! Повече съм го изравял, отколкото карал Та ми се налагаше два пъти в седмицата да ходя от Сливен до Варна с него... Ми преко сили вдигах 90, само щото деня е къс. Ама не се търпеше! А мога да си представя на това и предавките кви са...
Не, бе Дани, пак не си по темата
Нали избираме между кемпер и каравана И предимства и недостатъци.
Просто си седя и си разсъждавам, че ако кемпера е много голям, някои от предимствата пред караваната се изпаряват |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bmw_320d_150
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2017 10:48 am Заглавие: |
|
|
Според мен и двете си имат плюсове и минуси. Лично аз ползвам каравана заради която специално си купих сериозен джип да я тегля. Ходя предимно по язовирите и мога да кажа, че съм минавал по всякакви черни пътища и до момента не съм закъсвал.За парите които дадох за караваната и джипа-около 13000 лв, мой приятел си взе кемпер-форд който на магистралата повече от 120 не може да вдигне докато аз летя на пред, освен това като дойде баир едвам го качва и трето в моята каравана има много повече място от неговия кемпер.Има разбира се страхотни кемпери но са от 30000 на горе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kvp155

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2018 10:41 am Заглавие: |
|
|
И аз съм с две ръце за караваните. Имал съм доста и дори тези без антивибрационен теглич съм ги карал с над 140. Сега кемперът ми трудно вдига 120 и много се чудя кога точно да му видя сметката, като се завърна в отбора на летящите и просторни каравани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2018 10:55 am Заглавие: |
|
|
Потвърждавам! Даже чакам да се отлепят страниците, че да е като фърчило отзад. Ще ми падне разхода, като отлепи от асфалта... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|