kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Кемпер или каравана.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Марки, модели и разпределения, избор на кемпер или каравана
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nio

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Апр 20, 2016 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най - добрата комбинация според мен...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
spusak

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Апр 23, 2016 8:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено сте направили чудесен избор! Липсва само платформата с автомобил и лодка закачена за караваната.
Върнете се в началото
Marginal

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Пет Дек 02, 2016 7:38 am    Заглавие: Ако не си на луната - кемпер. Отговорете с цитат

Кемпера е почти винаги с тебе, а караваната я оставяш без надзор.
Е, и на кемпера ми разбиха райберите на вратите през нощта докато спях на плажа, но все пак си е друго.

Ето: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154769360299766&id=587914765
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Trifonov

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2017 9:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съчетанието

http://www.mobile.de/ru/%D0%96%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B9-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8C/Bimobil-Citroen-Jumper-Basisfahrzeug-f%C3%BCr/vhc:motorhome,frn:1994,prx:11000,pwn:74,dmg:false/pg:vipmotorhome/239171408.html

Някой да оправи линка, че при мен не иска
mulenceto

Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2017 10:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Trifonov написа:
Някой да оправи линка, че при мен не иска

http://www.mobile.de/ru/%D0%96%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B9-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8C/Bimobil-Citroen-Jumper-Basisfahrzeug-f%C3%BCr/vhc:motorhome,frn:1994,prx:11000,pwn:74,dmg:false/pg:vipmotorhome/239171408.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
chicken

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Седя си в парка в Пловдив, караваната е на Кисимови дупки... С две по 5 дни отпуск имаме вече 6500 километра, като имаме само едно излизане от БГто до Гърция... За мобилностите си разсъждавам... Smile Мисля, че бих се отказал от малката караванка единствено за възможно най малкия кемпер, осигуряващ ми местата за спане и постоянно сепаре. И Баня!!! Щото караваната е проблем единствено и само за навиране и маневриране тук там, ама такъв проблем е и големия кемпер...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мобилностите са в главата, а не в това кемпер или каравана. Ние навремето като нямахме нито кемпер нито каравана джиткахме с едно комби.

В момента има две неща с които съобразяваме ползването на кемпера - финансите в раздел"пътуване" и работата(щото тия неща не зависят от нас). Всичко останало се прави така, че във всеки един момент да можем да потеглим.
chicken

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Говоря чисто технически за кемпери и каравани. Нали такава е темата Smile Иначе чисто философки мога да развия темата, че има хора, които са много по мобилни от нас, без да излизат от дома си Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чусто технически най-добре е кемпер на базата на Унимог. Very Happy
chicken

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво е Унимог? Нещо като Всичкимож? Smile
Върнете се в началото
kalinntv

Местожителство: BG,Sofia

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Унимог е такова нещо, с което ако тръгнеш от София до Крапец, по средата на пътя ще спреш да се самоубиеш....
Върнете се в началото
chicken

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2017 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аха, видях го. Вярно, че е всичкомог Smile Ама и разбирам за самоубийството.
Едно време карах Чероки, 2,5 бензин. Някакво вехто. И беше с големи грапави гуми. Не, ме не се окопаваше и с тях навсякъде! Повече съм го изравял, отколкото карал Smile Та ми се налагаше два пъти в седмицата да ходя от Сливен до Варна с него... Ми преко сили вдигах 90, само щото деня е къс. Ама не се търпеше! А мога да си представя на това и предавките кви са...
Не, бе Дани, пак не си по темата Smile
Нали избираме между кемпер и каравана Smile И предимства и недостатъци.
Просто си седя и си разсъждавам, че ако кемпера е много голям, някои от предимствата пред караваната се изпаряват
Върнете се в началото
bmw_320d_150

МнениеПуснато на: Нед Дек 31, 2017 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен и двете си имат плюсове и минуси. Лично аз ползвам каравана заради която специално си купих сериозен джип да я тегля. Ходя предимно по язовирите и мога да кажа, че съм минавал по всякакви черни пътища и до момента не съм закъсвал.За парите които дадох за караваната и джипа-около 13000 лв, мой приятел си взе кемпер-форд който на магистралата повече от 120 не може да вдигне докато аз летя на пред, освен това като дойде баир едвам го качва и трето в моята каравана има много повече място от неговия кемпер.Има разбира се страхотни кемпери но са от 30000 на горе.
Върнете се в началото
kvp155

МнениеПуснато на: Сря Яну 03, 2018 10:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм с две ръце за караваните. Имал съм доста и дори тези без антивибрационен теглич съм ги карал с над 140. Сега кемперът ми трудно вдига 120 и много се чудя кога точно да му видя сметката, като се завърна в отбора на летящите и просторни каравани.
Върнете се в началото
chicken

МнениеПуснато на: Сря Яну 03, 2018 10:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Потвърждавам! Даже чакам да се отлепят страниците, че да е като фърчило отзад. Ще ми падне разхода, като отлепи от асфалта...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Марки, модели и разпределения, избор на кемпер или каравана Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 5 от 7

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети