kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Нед Яну 07, 2018 11:34 pm Заглавие: Здравейте колеги, имам следният проблем с един от крановете
здравейте колеги и за много години. Имам следният проблем с един от крановете за вода в кемпера. Кемпера е Химер 2003 г на Мерцедес шаси. Та проблема е следния, от както съм го купил, на крана в кухненският отсек не мога да пусна студена вода. Топла има, но когато завъртя крана към студената вода, такава не потича, а когато го завъртя до край на студено, просто всичко спира. На чешмата в банята няма проблем и на душа също, само на тази в кухнята. Кемпера е бил с потопяема помпа, но е преработен с хидрофорна външна, която работи безупречно. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен. Не ми се иска да го разглобявам без причина.
Пуснато на: Пон Яну 08, 2018 7:09 am Заглавие:
Единственото което ми хрумва е да разкачиш "студения" маркуч от смесителя за да провериш идва ли вода до него. След това - според резултата от експеримента.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети