kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Юни 16, 2014 11:33 am Заглавие: Търся решетка за въздушно охлаждане на Електролукс
Здравейте,
търся двете решетки за въздушното охлаждане на хладилника - решетките са стандарта на Elelctrolux, с малка декоративна капачка с надпис на марката пред коминното тяло на хладилника.
Ако някой има и решетка за бойлер Truma, чудесно.
Ако смятате, че е необходимо, ще кача снимки и ще дам детайлни размери, но мисля, че стандартът е един и същ.
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2014 12:03 am Заглавие:
Електронно запалване за 60л. хладилници ,една бежово -кафява кутийка вече не се произвежда,замених две с по-новия модел ел.пиезо/зелени кутийки/на един бойлер и хладилник,но....цената е убийствена като ново-около 60 евро. Вариант е да се направи с механична запалка,чиста работа Хубаво е да дадеш размер за решетката на бойлера,два вида са/размера/Ако е от най-стария модел,без зъбче за капака,заменя се с единия от по-новите модели решетка.
Цената която дава Милен в Ибей за нови е супер,тук са по- скъпи като нови,но пък не са изгорели ,има го този момент ако купиш употребявани.
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2014 8:28 am Заглавие:
Митак, аз съм дал приблизителна цена на втора употреба или има и нови не за Електролукс, но може и да паснат за смяна.
"Рокерчето" трябва да си види модела и размера и тогава да търси.
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2014 8:41 am Заглавие:
mulenceto написа:
Митак, аз съм дал приблизителна цена на втора употреба или има и нови не за Електролукс, но може и да паснат за смяна.
"Рокерчето" трябва да си види модела и размера и тогава да търси.
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2014 8:34 pm Заглавие:
BabyfaceBob написа:
Здравейте отново,
все поще търся решетки за хладилника, а и за бойлера..
Колега, като имаш път към Орландовци /не в оня смисъл/ , виж в магазин http://www.rumik.bg/ , там съм виждал доста различни по размер решетки за въздуховоди, някои от тях и метални . Ако една е къса сложи две една до друга, цените не са болезнени.
пп: Тази зима търсех такива решетки заради идеята вместо 3х120мм. перки на хладилника да мина на 4х120мм. + изхода на коминчето да е разделен от общата част, както е при по старите модели каравани, струва ми се по логично. Сегашното решение "всичко в общото" ми се види тъпашко. Пак иде зима и този път може да хванем триончето
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети