kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Мар 28, 2012 6:55 pm Заглавие: Голяма пролетна разпродажба
Поради натрупване на много покъщнина и по почина на Дани(lovevorever),обявявам следните неща за продажба:
1. Велосипед Montana MTB-D type,който купих преди време,но не използвам,а само го тунинговам-видно е от снимките.Това е линк за сравнение на състоянието му...............Цена 185лв.
2. Руски,т.е. съветски походни легла 2 бр.Старички,но читави,със сменен плат,но за пране-по 20лв .за брой.
3. Сгъваеми къмпинг столове,също така със сменен плат,а някои и с много здрав материал-от рекламните табели-по 10 лв. За бр.Бяха 9 бр.,но три вече се продадоха на прители.
4. Нов,неупотребяван къмпинг стол-друг модел,който ми подариха ,но ми е неудобен-18лв.
5. Масички сгъваеми,метални,с добавен от мен ,втори плот отдолу 2 бр. По 15лв.за бр.(Едната вече се продаде)
6. Малка пластмасова масичка(несгъваема),удобна , като помощна,ползвана два пъти,да си слагам вестниците на нея-5лв.
7. Съветски сгъваем походен котлон с две бутики.Има и страница да пази от вятър.Много манджа е сварил........Цена 30 лв.
8. Сателитен приемник TOPFIELD,с възможност за управление на моторизирана антена,модул DRAGON,дистанционно.Гледах го в къщи,след това ми го нагласиха в сервиза с антената от Булсатком от снимките,но вече не се използва.Имам и още един конвертор и този уред,който показва силата на сигнала.Всичко е дестващо.За тези неща,не мога да определя цена,защото,не съм наясно кое колко струва в момента.Ще разчитам на коректността на евентуалния купувач,или на някой колега от форума,да определи цена.
9. Тон колонки за компютър с вграден усилвател.Не са кой-знае колко мощни,но вършат работа .Цена 10лв.
Бас каса,която бе направена и ползвана в моята кола , но се промени цялостната концепция по озвучаването.Може и само говорителя,който е купуван нов от мен.Ето данни за него:
• Principle / DIN Ø 10“ subwoofer for bassreflex cabinets
• Power handling RMS / max. 150/ 300 watts
• Impedance 4 ohms
• Frequency response 22 - 1,500 Hz
• Sound pressure level 92 dB
• Outer diameter 255 mm
• Cutting out 231 mm
• Installation depth 114 mm
• Rdc 3.3 ohms
• Fs 29Hz
• Qms 3,9
• Qes 0.51
• Qts 0.45
• Vas 77 L
• Xmax 10 mm
•Basket Steel basket
Не е използван много.Цена на касата 70 лв.,а само на говорителя 60 лв.
TV антена-активна,с усилвател на сигнала,която работи на 220V и 12 V,има си кабели за кола и за 220 V,нова,само пробвана-цена 20 лв.
1. Също такава антена,но с друг дизайн и по-компактна -цена 25 лв.
2. Примник,който ми остана от една некадърна кабеларка,ползван малко-не знам дали е приложим за друг вид приемане.Също така с дистанционно.Отново ще разчитам на вас за цена!
3. Произведение на гения на социалистическата мисъл у нас-грил за пиле-за огнище или газов котлон или .......ами не знам.Неизползван никога,защото обичам свински пържоли!Има си оригинална кутия и кожен калъф! 5лв.
4. Багажник за велосипеди,който монтирах на караваната.Преди това,беше монтиран на колата отзад.Може да се постави на почти всички марки коли и кемпери.Цена 50лв.
5. Багажници за велосипеди за таван 2 бр.Може да се поставя по един велосипед на шината-прав.Цена 10 лв за бр.
6. Отоплителни пана,пити или просто печки,които,виждам,че някои хора приспособяват за печене .Ползвани,функционални.Двете,освен кранчета,имат и редуктор на налягането.Кафявата няма редуктор,а само кранче.Завивал съм ги директно на бутилка и много успешно топлех по един гараж с всяка от тях.Двете по 12лв.,кафявата 10лв.
7. Чисто нова,не използвана акумулаторна прахосмукачка,която е много удобна за сухо и мокро почистване-поне така пише на упътването.Подарък ми е за караваната,но тъй-като,жена ми ползва по успешно метла---цена 15 лв.
8. Това е само за майстори на кулинарното дело!!!Газов уред ,с плоча от чугун,която е с размери приблизително 45 на 30 см. И дебелина около 2 см.От едната страна е гладка,а от другата е на ребра.Захранва се направо от малката бутилка,или от голяма с вентил.Пиезо кристално палене-вградено.Много мръвка събира и много вкусно става-може цяла сватба да нахрани!Цена 50 лв.
9. Да не забравя,че ми остана и едно допълнително огледало за каравана. Цена 20 лв.
http://ppopow.snimka.bg/automobiles/za-prodan.657463.26479557
Това е !
Гледайте,питайте,купувайте!За коментари,бъзици,препоръки и пазарлъци-0888 630 981 или 0878 630 980 Петър Попов.Може и направо в обявата,но не съм редовно в нета.
Поемам разноските по транспорта до Копринка или в рамките на град Пловдив.
Линк към снимки :
http://ppopow.snimka.bg/friends/za-foruma.664951
Линк за велосипеда,като нов,в момента :
http://www.escadra.bg/mountain-bike-Cross-Montana/i373.htm
ВАЖНО! Кучето от първите снимки НЕ СЕ ПРОДАВА ! Мога да се съглася да продам само шортите, с които е обут Рекс!
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 4:00 pm Заглавие:
Може ли да ми запазиш колелото, но с опция за отказ от покупка :wink:
Предстои ми тайно взимане на дамски велосипед, така че трябва да направя проучване за желанието на вида рамка. Отговор предполагам ще имам след около седмица. Ако не е проблем моля да ми го запазиш. _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 4:30 pm Заглавие:
Проявявам интерес към сателитния приемник със сателитната антена. Следват въпросите: може ли свободно да се гледат наличните ефирни телевизии, цена? Аз не мога да определя такава - нова антена със стойка и конвертор съм купувал за 45 лв. от Булсатком. Приемника не знам колко струва.
Ако получа отговор на въпросите имам сериозен интерес. _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 5:06 pm Заглавие:
За колелото-О кей!Аз ще го докарам на Копринка и който му хареса.....
За другото-вече писах-не знам!Като се видим,сигурно ще има повече знаещи от нас-те ще кажат.
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 5:14 pm Заглавие:
ppopow написа:
За колелото-О кей!Аз ще го докарам на Копринка и който му хареса.....
За другото-вече писах-не знам!Като се видим,сигурно ще има повече знаещи от нас-те ще кажат.
Копринка е все още мечта за нас. Надеждата умира последна. _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 8:26 pm Заглавие:
Сега възникна едно добро предложение от жената-който направи най-голям оборот на сергията,получава бонус-чисто нови джапанки,които може да се ползват от цялото семейство,защото са мъжки,големи и бели!
Много са готини,чак завиждам на новия им собственик.....
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 1 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети