kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Юни 19, 2015 5:32 pm Заглавие:
Оказа се, че съселите не се впечатляват от устройствата. Посрещнаха ме във вилата. Двете устройства ги захранвам с 8,5V. Едното помещение е около 8 кв.м., другото - около 6 кв.м. При изключване на захранването, се чува спадащият звук - значи работят.
От една фирма, за борба с вредители ми казаха, че съселите свикват с този звук и не им пречи. Ще купувам отрова.
Пуснато на: Съб Юни 20, 2015 8:43 am Заглавие:
От колко време работят устройствата? Ако можеш да я захраниш с 12 волта ще и вдигнеш мощноста. Трябва да работят денонощно и отнема повече време да ги изгониш в сравнение с другите гризачи. Навсякъде е различно. Лично аз не съм гонил съсели, но ми се обадиха поне 15 души които са го правили с тези устройства. А тези борците, какво си очаквал да ти кажат Много им бъркат в подкръстието тези машинки Ти можеш ли да свикнеш с постоянно включена сирена в апартамента? Както и да е. За разлика от тях аз винаги препоръчвам да се сложи отрова или от онова лепило дето се лепят гадините паралелно с машинката.Така те се шашкат и се хващат по-лесно. Но пак ти казвам.Съселите са най- умните гризачи и много трудно се отстраняват независимо от метода.
Аз едното устройство съм го сложил в караванната част и не съм видял набези там, но другото е в двигателната част и там ми изядоха маркуча за чистачките!
Пуснато на: Пон Юни 22, 2015 7:54 am Заглавие:
Когато е включен уреда в първите няколко дни е възможно да се случи. Все пак им бъркаме в мозъка. 100% защита няма никъде, дори и при отровите, но понатрупах опит, промених някои неща за тези четири версии, имам обратна връзка с много хора и спокойно мога да кажа че това са ако не най, то са едни от най-ефективните и мощни уреди на пазара. Скромно , но от сърце
Пуснато на: Сря Ное 04, 2015 9:52 pm Заглавие:
Ами няма промяна.На 12в. са на 13лв, а на 220в. - 14 лв. Останаха около 800 заготовки.В момента масово монтираме в мазета на входове които управляваме, но ако вземат да свършват ще поръчам нови.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 7 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети