kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Ное 01, 2018 2:47 pm Заглавие: Има ли място,къмпинг,кемпер стоп или паркинг в София?
Надявам се, че в София има място където може да се пренощува спокойно с кемпер.
Прочетох в мрежата за къмпинг Врана, може би единственият в София. Нямам представа дали ще мога да се промуша през портала с три метра висок кемрър, а и някои от отзивите за самият къмпинг са противоречиви за спокойствие и почивка...
Сигурен съм,че ще получа добра информация от тук. Ще съм доволен да намеря правилното място на което мога да оставя кемпера и докато като се разходя из центъра на столицата няма да се притеснявам,че нещо не е наред.
Пуснато на: Чет Ное 01, 2018 6:26 pm Заглавие:
Има много добър кемперстоп ДО Врана (не в къмпинга).
виж тук:
http://www.пътнапомощ.net/1055104010561050104810531043-10501040105610401042104010531048.html
Благодаря за отговорите. Аз също си мислех за историческия музей. Там веднъж съм нощувал. Също така се чудех , дали да не паркирам на паркинга зад стадион ,,В. Левски" до Ариана.
Благодаря за отговорите. Аз също си мислех за историческия музей. Там веднъж съм нощувал. Също така се чудех , дали да не паркирам на паркинга зад стадион ,,В. Левски" до Ариана.
Пуснато на: Пет Ное 02, 2018 11:33 pm Заглавие:
h.robo написа:
Вече е платен. Има една глуха уличка пред старата сграда на Районен съд, зад БНР, там не е зона, но трудно ще намериш място.
Пуснато на: Вто Ное 06, 2018 7:50 pm Заглавие:
Има няколко платени паркинга зад Хилтън, до София сити парк, на територията на т.нар. малък Южен парк(кучешка градинка), както и няколко възможности за безплатен паркинг пак там. сега есента е по-скоро спокойно и приятно. Няма никакви екстри като вода и кенеф.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети