kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Бях чувал но като се поровичках виж какво казва чичко гугал-
През 1999 г. DaimlerChrysler закупил дял от 49% в преобразуване ван разделение на Westfalia-Werke, а през 2001 г. абсорбира останалите 51%. Разбира се, тъй като DaimlerChrysler е конкурент Volkswagen, написани в края на Volkswagen-Вестфалия партньорство. Докато Volkswagen все още предлага поп-top къмпинг реализации в Европа, сега те нямат друг доставчик да правя конверсии. Междувременно Вестфалия сега прави висок покрив (вместо поп-нагоре) фабрика къмпинг реализации за Mercedes микробуси (разпространяват в САЩ от Еърстрийм и Макларън като Додж Sprinters ). Те също така осигуряват автомобилни аксесоари на BMW, включително ремаркета спънки.
аз имах Т3 бус... малко съм пристрастен към марката, но това е буса за пътешественици.
все още си мечтая, но чисто от практична гледна точка е тесничко за повече от 2ма и няма баня и WC
Регистриран на: 25 Май 2009 Мнения: 935 Местожителство: Благоевград/Дупница
Пуснато на: Сря Дек 05, 2012 6:40 pm Заглавие:
Я кажете колегите с ЛТ какъв разход на гориво ви дават кемперите?!?чЕ моя прави някакви 12-15/100 които не ми харесват...То е ясно че съм за реглаж на дюзи и/или помпа,но...
Моя маи си гори 12 максимално натоварен и макс газта. но не повече. Грубо го засичах лятото на 800км. пробег извън градско. По едно време сякаш беше на 10/100 но без дупка газ. Днес прозвънявах да се ориентирам за цени на бензинови двигатели да минавам на газ, но като се сетих, че трябва да сменям и деференциал ми мина мерака бързо бързо.
Дай малко инфо твоя коя година е има ли турбо.
Я кажете колегите с ЛТ какъв разход на гориво ви дават кемперите?!?чЕ моя прави някакви 12-15/100 които не ми харесват...То е ясно че съм за реглаж на дюзи и/или помпа,но...
гледах вчера в една джипка система с газова бутилка... вместо въздух дизела смуче газ и разхода паднал с над 30 %
Регистриран на: 25 Май 2009 Мнения: 935 Местожителство: Благоевград/Дупница
Пуснато на: Сря Дек 05, 2012 9:03 pm Заглавие:
asentm написа:
BOBI_27M написа:
гледах вчера в една джипка система с газова бутилка... вместо въздух дизела смуче газ и разхода паднал с над 30 %
Ех, Боби, Боби. Аки си беше взел един Фиат, сега нямаше да имаш никакви ядове . А и Рено, Форд и Пежо не са за изхвърляне, имай го в предвид в следващите години на ъпгрейд. Поздрави. _________________ M&M - Мими и Милчо
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 1 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети