kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Май 15, 2013 5:59 pm Заглавие: Проблем при работа на хладилникът на газ
Здравейте приятели,отскоро забелязах,че при ползването хладилника на газ, при преместване копчето на максимум, пламъчето обезпокоително не тръгва нагоре, а встрани по една тръбичка и това ме плаши. .в средно положение работи перфектно. Това забелязах, след като отворих предпазната решетка отвън, заинтригуван да разбера, защо имам затруднение при запалването..опитах с дългичка запалка директно от външната страна след няколко минутно безрезултатно щракане на пиезото отвътре. .После пробвах и отвътре и запали, но при усилване на потециометъра, наблюдавайки с очите на мой приятел отвън пламъчето не тръгна нагоре, а встрани по тънка тръбица. .угасих го, запалих пак и в средното положение изкарахме четири дни безпроблемно на Халкиди,на едно вълшебно място наречено Афитос (скоро ще има и снимков и буквен материал от там)
.Ще съм благодарен на всеки споделил нещо по темата.Въпреки скорошното ми приобщаване към кемпер партията,се убедих в сърдечността и потенциала на голяма част от членовете и. .Не е ли време да излъчим представители за Парламента?
Пуснато на: Сря Май 15, 2013 6:11 pm Заглавие:
Имал съм подобен случай на моята каравана,даже се беше стопила изолацията над горелката.Проблема идва от запушване ,поне така беше при мен.Вземи една тел и през отвора за въздух който е пробит на квадратна част от горелката/там се завива тръбата за газ/,свий я и прочисти към горелката.Виж и самата горелка,там да не е попаднало нещо и при макс газ да я отклонява на страни.
Благодаря за идеята,Митко,ще го опитам. Чудя се дали със силна и насочена струя въздух от компресор дали няма да има ефект? Това пробвал ли си ти,или някой друг?Поздрави от Петрич.
Пуснато на: Сря Май 15, 2013 9:35 pm Заглавие: Re: Проблем при работа на хладилникът на газ
Stenli написа:
Здравейте приятели,отскоро забелязах,че при ползването хладилника на газ, при преместване копчето на максимум, пламъчето обезпокоително не тръгва нагоре, а встрани по една тръбичка и това ме плаши. .в средно положение работи перфектно. Това забелязах, след като отворих предпазната решетка отвън, заинтригуван да разбера, защо имам затруднение при запалването..опитах с дългичка запалка директно от външната страна след няколко минутно безрезултатно щракане на пиезото отвътре. .После пробвах и отвътре и запали, но при усилване на потециометъра, наблюдавайки с очите на мой приятел отвън пламъчето не тръгна нагоре, а встрани по тънка тръбица. .угасих го, запалих пак и в средното положение изкарахме четири дни безпроблемно на Халкиди,на едно вълшебно място наречено Афитос (скоро ще има и снимков и буквен материал от там)
.Ще съм благодарен на всеки споделил нещо по темата.Въпреки скорошното ми приобщаване към кемпер партията,се убедих в сърдечността и потенциала на голяма част от членовете и. .Не е ли време да излъчим представители за Парламента?
Разгледай това и после няма да ти трябва помощ!
http://dox.bg/files/dw?a=38d206ee1c _________________ Сава Димов - Hehn Mobil 540H
Боже опази ни!
Пуснато на: Сря Май 15, 2013 11:10 pm Заглавие:
Интересен каталог Сава,тъкмо го бях затрил при преинсталирането на компа Но,е показано само теоритично ,кое ,как от брата го англичанина,няма ги нашите специфични проблеми.
"По-добре питай патило,не старило"
Пуснато на: Чет Май 16, 2013 7:16 am Заглавие:
MITKO70 написа:
Интересен каталог Сава,тъкмо го бях затрил при преинсталирането на компа Но,е показано само теоритично ,кое ,как от брата го англичанина,няма ги нашите специфични проблеми.
"По-добре питай патило,не старило"
Мите човек му дадът карта да ползва,но като тръгне по пътеката трябва да се оглежда къде да върви.Мисля,че това което ще види ще му даде насока как се правят нещата и ще се справи сам.Разбира се никой няма да му откаже помощ ако нещо не е ясно. _________________ Сава Димов - Hehn Mobil 540H
Боже опази ни!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети