kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Планирам пътуване в Австрия в началото на Януари и ми се иска да имам една такава карта в наличност. Кога най-рано и откъде мога да поръчам такава карта с атлас на английски език? В сайта на ACSI към момента виждам да се предлага карта само за 2017-та.
Пуснато на: Вто Окт 24, 2017 10:00 pm Заглавие:
Ето в това мнение има посочен телефон за връзка, на който може да попитате. Предполагам че тия дни колегата не е влизал във форума и не е видял темата. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Сря Окт 25, 2017 9:38 pm Заглавие:
Само да дам един съвет. Питайте на какъв език е картата. юнашата беше на немски. Никой от нас не го знае. Вярно коордиатите са ясно, но все пак е важен езика на който е написана.
Пуснато на: Сря Ное 08, 2017 12:57 pm Заглавие:
Имах проблеми със сайта им.
Картата за 2017 си я купих близо 2 месеца преди да замина на пътуване, на което щях да я ползвам.
Не пристига в уречения срок, по телефона ми казаха, че се извиняват и я пращат втори път, след това имахме още няколко телефонни разговора, в които се обяснявахме, че отново не пристига. Накрая се съгласиха да ми върнат парите и да си я купя от друго място, защото те не могат да я доставят.
Картата за 2015 я поръчах заедно с диск с незнам си кво си, но диск така и не дойде. Дойдоха само каталозите и картата.
Пуснато на: Чет Ное 09, 2017 8:47 pm Заглавие:
По темата за картата и ползите. Тази година изминахме доста км в Европата. Та съвета ми е. Трябва да се чете внимателно кой къмпинг от коя до коя дата дава отстъпката. Не знам защо, почти навсякъде не бяха очаровани от показаната карта. Но! Има голям плюс. Имаш координатите и информация за къмпингите по пътя. Може би с Гугъл при ниските цени на роуминг ще е по-изгоднао. Незнам. Просто споделям.
Пуснато на: Чет Ное 09, 2017 9:39 pm Заглавие:
Колко ли да са очаровани от показаната карта...
Една от многото, по-меко казано, порочни схеми, притискащи бизнеса и подлъгващи клиента с псевдо допълнителни облаги. Не за друго, а най малкото защото не е доброволно. И накрая парите ги прави една паразитна организация. Докато други си скъсват гъза от бачкане. Бих си взел нещото заради информацията, но не бих ползвал отстъпки от цената в къмпинга по линия на картата.
Лично мнение де Не съдя никой за това, че ползва отстъпките! Все пак говорим за изкарани с труд пари и всеки си прави сметката
Вкарването на даден къмпинг в каталога на ACSI campings му осигурява клиенти и извън сезона на преференциални цени само за членовете, закупили каталозите. Всеки има полза. А самата фирма ACSI campings до колкото разбирам печели само от продадените каталози, и други свой продукти покрай това. Но пък за да са в каталога минава инспекция и гарантира стандартни условия на ползване. Има и други такива фирми като Camping cards например, които пак издават каталози и създават облекчения на членовете и натоварване на къмпингите. Така е и с хотелите . Ако са в някоя туроператорска верига, те им осигуряват целогодишни нощувки макар и на занижени цени, което пък е добре за екскурзиите. Това е Бизнес - всички имат полза. _________________ "Животът не се измерва с броя на вдишванията и издишванията, а с моментите, които спират дъхът ти!" - Пламен и Надя
Къмпингите влизат в ACSI каталога по тяхна молба и заявка за инспектиране и меко казано не са прави и нямат основание да се мръщят и отказват отстъпките на показаната карта. Това е ежегодна процедура и винаги могат да напуснат, но като веднъж са обявени в каталога за годината, нямат основание да отказват, освен ако няма места. Това са по-скоро натягания на рецепционистите, които обаче отказвайки преференциалните цени, нанасят по-големи вреди на собствениците със загубата на доверие сред клиентите и организаторите на каталозите. _________________ "Животът не се измерва с броя на вдишванията и издишванията, а с моментите, които спират дъхът ти!" - Пламен и Надя
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети