kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Отскоро съм собсвеник на каравана. Та от много подбиране да е под 750 кг., да е пластмасова, да е с тоалетна и да е ..... евтина и т.н. ........ я взех без форселт.
Планът ми беше през зимните месеци да прерботя във форселт (или поне в елегантен навес) една палатка която имам от мноооого време. Тя е огромна и има много материал - както колчета така и плат, прозоречен материал и комарници. Минало ми е времето за палатка и просто няма да я ползвам.
Мои приятели ме разубедиха да не я "съсипвам", тъй като това което за мен не е може да е ценно за друг. По добре било да я продам на палаткаджия, а аз да си търся форселт - малък - 6 метра по шнура.
Казано с други думи, ако някой има нужда от голяма палатка (макар и на години) съм склонен на сериозен коментар за член на клуба.
Ползвана е общо 7 -8 дни. Имам спомен за дефект в ляво от входа.
Чакам да изсъхне времето да я разпъна за проверка на състоянието и ще кача снимки.
http://prodavalnik.com/palatka-rodopa-4-i42799021
Пуснато на: Пон Мар 24, 2014 2:10 pm Заглавие:
Използвах хубавото време да направя някоя снимка на палатката
Не е изпъната с въжетата, защото я извадих само да проверя дали всичко е наред и налично.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети