kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Юли 11, 2014 9:39 am Заглавие: Да избягаш с кемпа от София за една нощувка само - къде?...
Здравейте,
Чудим се тука с жената как да бягаме от София всеки уикенд - за какво си взехме кемпер в края на краищата?... Тъй като не можахме да се организираме тоя уикенд да тръгнем в петък ранния следобед - Северна Гърция отпадна. Търся идеи за нещо наблизо, което да отговаря на следните условия:
- да има вода и пясък може би (за мен с цел риболов евентуално - имаме си надуваема лодка, за жената с цел да си плажува - да не я е гнус да се изкъпе, а детето да си играе на пясъка)
- да е достъпно за кемперака
- да е безплатно или на добра цена...
- да не е по-далеч от 100км, макс 150км, ако пътят е хубав
- не на последно място - аз съм "кайтерист", т.е. ако има ветрец и къде да си опъна кайтчето... гледах язовира на Горен Дъбник, но не мога да намеря инфо за след 2012 когато са го зарибили... сега риба ли се лови или сърф се кара или в най-добрия случай и двете, не е ясно
Разбира се това по-горе е план максимум - ако отговаря поне на 2 от условията - пишете
Благодаря!
Последната промяна е направена от 5kov на Пет Юли 11, 2014 10:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Пет Юли 11, 2014 9:49 am Заглавие:
Какво ще кажеш - яз. Огняново
- чакълеста ивица, удобна за лодки, риболов, плаж
- безплатен паркинг
- на 20 км от София
- пътя е сравнително хубав, хасфалт с някоя и друга дупка
- достъпно е за кемпери, но кът завали .....багера взима 50 лв, алтернативата е чакаш да просъхне и бягаш
И аз го загледах Огняново... Дори сърфче са карали там навремето...
А водата става ли за къпане или само за риболов? Дайте някакви ориентири - откъде да му се заходи на язовира, или то няма много опции? Риболова разрешен и свободен ли е или нещо се плаща?
Майка ми излезе с оферта по спомени от преди 35 години - на Бистрица имало река с хубав плаж и било много красиво? Някой да е ходил натам?
Пуснато на: Пет Юли 11, 2014 10:46 am Заглавие:
Къпят се хората, но отдолу е кал / аз не бих влезнала /.
Координати нямаме, но се стига без значение от коя магистрала. Пловдивската маг - гара Елин Пелин - Доганово - Огняново
Подбалканският път - Лесново- Елин Пелин - гара Елин Пелин / преди моста в ляво / - Доганово - Огняново
Местата на които ходим са от стената в дясно по черния път.
Места има доста - Плана, Боснек. Не стават за риболов, но са приятни за излет.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети