kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2014 12:32 pm Заглавие: Продавам багажници за велосипеди
Багажник за 2 или 3 колелета.
Оригинална алуминиева рамка Fiamma, на която съм монтирал 2 железни релси. Много здрава е Лятото мъкна багажна кутия и затова горната напречна е облечена с мек материал. Има и една алуминиева оригинална релса Fiamma (на последната снимка).
На предпоследната снимка се вижда държача, които си върви с багажника, но съм го свалил сега заради кутията.
Оригинално е за 2 релси и съм го удължил с две тръбички за да има място за 3-та.
Цена с двете релси 110 лв
С добавена алумиевата релса 140 лв
Много солиден алуминиев багажник за 3 колела в идеално състояние.
По принцип е от бус, но ще стане идеално и за кемпер.
Релсите са регулируеми на дължина.
Подсигурен е срещу кражба, чрез заключване на захващането за колелата и монтажа отдолу.
Цена 250 лв.
Това е оригинален багажник за - ФВ - Шаран ( Форд Галакси / Сеат Алхамбра) , Трябва да има 2 бр. планки , но и да липсват са лесни за направа . Мога да ти ги снимам ако искаш .
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2014 9:17 pm Заглавие:
Не съм видял някакво лого на него, но щом казваш сигурно е за "тризнаците".
За планки отгоре ли казваш.
Беше хванат с ремъци на буса, явно защото вратата идва малко по-висока.
Но за кемпер ще стане.
Мерих го на моя и почти идва на същите места за монтаж като стария. Заради това щях да правя две планки куки, с които да го закача на съществуващия захват горе.
Продавам го/ги защото имам друга концепция за развитие ама да видим.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети