kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Фев 02, 2015 10:09 pm Заглавие: Пролетна клубна среща - 24-26 април яз.Копринка
Пускам тази тема първоначално за да определим кога тази пролет ще се събираме, ако има мераклии, така да се каже за откриване на сезона, а след това ще продължим с дискусия по сбирката. За мястото на срещата доста пъти до сега сме предъфквали едни и същи неща и няма смисъл да го правим отново, така че то е традиционното "край язовир Копринка", освен ако разбора се не се появи по-удачно предложение.
Допълвам след направеното предложение за Соколския манастир:
Цитат:
Стига болшинството от форумците да иска да се съберем пред Соколския манастир, няма проблем да направим там срещата. Има достатъчно време да се изясни и този въпрос, затова моля освен за датите давайте и своите предпочитания за място - Копринка или Соколски манастир.
Според мен възможни опции за дати са:
- 27-29 март
- 3-5 април (през ваканцията на учениците) и Цветница
- 10-12 април (през ваканцията на учениците) и Великден
- 17-19 април
- 24-26 април
Така, ако има мераклии за сбирка споделяйте вашите предпочитания.
След две седмици ще обобщя резултатите и най-късно до 23 февруари вече ще сме насрочили срещата, така че всеки да може да си направи плановете и да се организира.
Съобразно изразените гласове и предпочитания официално насрочваме пролетната клубна среща за 24-26 април 2015г на яз. Кпринка _________________ Магия в лилаво
Последната промяна е направена от loveforever на Пет Май 08, 2015 3:05 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Айде пак аз с първо мнение - според мен, и само според мен, последната седмица на Март и първта на Април, т.е. до 3-5 Април ще е студено не само за караванджиите, но и за кемперджиите под Маркизата. Да си спомним снега на Шипка на 12.04., но все пак долу ни огря слънце. В тоя ред на мисли гласуваме за 10-12 Април. _________________ M&M - Мими и Милчо
Според мен преди Великден е студено, особено за нощни раздумки. Предполагам пролетната ваканция на учениците доста хора могат да използват за пътуване навън. На самия Великден последните две години североизтока прави среща край Ботевския манастир, миналата година и агне пекоха, мисля тази ако пак има покана за такава сбирка да присъстваме.
Така че ние на този етап сме за 17-19 април.
Дани, между другото според мен си объркала последния вариант за дата, не е ли 24-26 април? _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Пуснато на: Вто Фев 03, 2015 8:18 am Заглавие:
При това шантаво време в последно време,няма да е приятно ,комфортно за стоене на вън преди средата на април.Тази година празниците са по-рано,преди години точно на 10.04, Великден имаше сняг в София За това сме за някой от последните две дати на април.
Според мен преди Великден е студено, особено за нощни раздумки. Предполагам пролетната ваканция на учениците доста хора могат да използват за пътуване навън. На самия Великден последните две години североизтока прави среща край Ботевския манастир, миналата година и агне пекоха, мисля тази ако пак има покана за такава сбирка да присъстваме.
Така че ние на този етап сме за 17-19 април.
Дани, между другото според мен си объркала последния вариант за дата, не е ли 24-26 април?
аз съм за последната седмица на април 24-26.
за периода между 3-19 април с по 4 дни отпуск ще се връзват по 10поредни почивни дни, и в двата случая, та ми се струва ще бъдат доста удобни за някое по далечно и продължително пътуване.
клубната среща обикновено се получава за 2-3дни.....
та за 24-26април.
аз съм за последната седмица на април 24-26.
за периода между 3-19 април с по 4 дни отпуск ще се връзват по 10поредни почивни дни, и в двата случая, та ми се струва ще бъдат доста удобни за някое по далечно и продължително пътуване.
клубната среща обикновено се получава за 2-3дни.....
та за 24-26април.
тъкмо ще може да се постопли времето и за караванаджии и за кемперисти, и децата ще може да поиграят на воля!
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 17, 18, 19Следваща
Страница 1 от 19
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети